ЈАСМИНА НАКОН УДЕСА ПОДЛЕГЛА РАНАМА: Ово је организаторка која је погинула у несрећи на ибарској

Г. ЋИРОВИЋ

16. 04. 2021. у 15:15

ЧЕТРДЕСЕТСЕДМОГОДИШЊА Јасмина М. која је тешко повређена у судару који се у петак, око 11 сати, под још неразјашњеним околностима догодио у селу Лађевци на Ибарској магистрали, на деоници пута Краљево – Прељина, упркос напорима лекара да јој спасу живот, подлегла је повредама у Општој болници „Студеница“ у Краљеву.

ЈАСМИНА НАКОН УДЕСА ПОДЛЕГЛА РАНАМА: Ово је организаторка која је погинула у несрећи на ибарској

Foto: Instagram

Она се, заједно са возачем, налазила у камионету „фијат“ београдске регистрације, као организаторка познатог телевизијског серијала „Кућа од срца“, на који је налетео камион прокупачке регистрације. Како се претпоставља, камионет је покушавао да се са споредног пута укључи на главни када је на њега, крећући се према Краљеву, налетео камион. Од силине ударца камионет је буквално одлетео у канал крај десне стране пута и завршио уз жичану ограду оближњег фудбалског терена.

Тешко повређену Ј.М. и тридесетједногодишњег возача из смрсканог камионета извукли су припадници краљевачке ватрогасно-спасилачке јединице и они су потом санитетом превежени у Општу болницу „Студеница“ у Краљеву. Несрећној жени, на жалост, није било спаса, док је, како сазнајемо, стање повређеног возача стабилно.

Више околности под којима се несрећа догодила биће познато након истраге која је у току.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Коментари (0)