ДЕТАЉИ СТРАВИЧНЕ НЕСРЕЋЕ НА ИБАРСКОЈ: У аутомобилу била телевизијска екипа, организаторка познате емисије страдала (ФОТО)

Novosti online

16. 04. 2021. у 14:14

У САОБРАЋАЈНОМ удесу камиона и камионета, који се под још неразјашњеним околностима догодио у 11 сати, у селу Лађевци на Ибарској магистрали, тешко су повређене две особе и причињена је значајна материјална штета. Део екипе емисије "Кућа од срца" био је у камионету који је учествовао у удесу.

ДЕТАЉИ СТРАВИЧНЕ НЕСРЕЋЕ НА ИБАРСКОЈ: У аутомобилу била телевизијска екипа, организаторка познате емисије страдала (ФОТО)

Фото: Г. Шљивић

Водитељ Жарко Лазић "Куће од срца" није био са остатком екипе када се удес догодио, док је организаторка нажалост погинула, а возач је добро.

Подсетимо, како се сумња, удес се догодио када је камион „сканија“, прокупачке регистрације, крећући се према Краљеву, налетео на камионет „фијат“ београдске регистрације у којем се налазио део екипе познатог телевизијског серијала „Кућа од срца“, а који је покушао да се на главни укључи са споредног пута, са десне стране коловоза.

Од силине ударца камионет је буквално одлетео у канал крај десне стране пута и завршио уз жичану ограду оближњег фудбалског терена.

Тешко повређеног мушкарца и жену из смрсканог камионета извукли су припадници краљевачке ватрогасно-спасилачке јединице и они су потом санитетом превежени у Општу болницу „Студеница“ у Краљеву.

Због удеса и увиђаја саобраћај се на овој деоници Ибарске магистрале одвијао наизменично једном коловозном траком, а више околности под којима се несрећа догодила биће познато након истраге која је у току.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)