ПРВЕ ФОТОГРАФИЈЕ СА МЕСТА СУДАРА ВОЗА И АУТОМОБИЛА: Огласила се „Инфраструктура железнице Србије” о несрећи код Бајмока (ФОТО)

Novosti online

27. 05. 2024. у 10:07

НА путном прелазу код Бајмока данас је дошло до несреће, када је аутомобил ударио у теретни воз. Том приликом два вагона су исклизнула са пруге.

ПРВЕ ФОТОГРАФИЈЕ СА МЕСТА СУДАРА ВОЗА И АУТОМОБИЛА: Огласила се „Инфраструктура железнице Србије” о несрећи код Бајмока (ФОТО)

Фото: Новости

Тим поводом огласила се „Инфраструктура железнице Србије”.

Њихово саопштење преносимо у целости:

"Данас у 4.12 сати, између службених места Шебешић и Бајмок, на прузи Суботица-Сомбор, на путном прелазу обезбеђеном саобраћајним знацима на путу и зоном потребне прегледности, аутомобил је ударио у воз број 52496 са 18 вагона, који је саобраћао тим делом пруге. 

Фото: Новости

Аутомобил је у воз ударио између петог и шестог вагона и том приликом ова два вагона су исклизнула са пруге.

У овом судару нема повређених ни усмрћених.

На место судара одмах су изашли припадници МУП-а и стручне службе Инфраструктуре железнице Србије.

Према незваничним информацијама које има Инфраструктура железнице Србије, возач аутомобила је био у алкохолисаном стању. 

Железнички саобраћај на овом делу пруге Суботица-Сомбор тренутно је у прекиду, а стручне службе и Помоћни воз Инфраструктуре железнице Србије уложиће максималне напоре да што пре пругу оспособе за редован саобраћај возова, навели су из ИЖС.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
„КАО ДА НИКАДА НИСУ ПОСТОЈАЛЕ“ Немачки новинар у репортажи за Билд о руским бомбама - Ово није могло да се замисли...

„КАО ДА НИКАДА НИСУ ПОСТОЈАЛЕ“ Немачки новинар у репортажи за "Билд" о руским бомбама - "Ово није могло да се замисли..."

НА ЗАПАДУ нису могли да верују да постоји тако масивна бомба као што је ФАБ-3000 коју су руске снаге недавно употребиле у Украјини, оцењује немачки новинар Јулијан Репке у репортажи за „Билд“.

22. 06. 2024. у 19:05

Коментари (0)

ЈЕЗИВО: Хиљаде усташа дошло на Хрватска - Италија! И жене, и старци, сви певају страшне стихове!