ЗАШТО ЈЕ ПРИКОЛИЦА ОПАСНА И КАДА НИЈЕ У ВОЖЊИ? Код Варварина је настрадао дечак када је на њега пао део прикључног возила

С.БАБОВИЋ

18. 07. 2023. у 16:28

ВАРВАРИН – ТИНЕЈЏЕР М.Ј.(13) је изгубио живот, док је младић М.Ј.(18) повређен у несрећи код Тополе, када се тракторска приколица током вожње откачила од трактора.

ЗАШТО ЈЕ ПРИКОЛИЦА ОПАСНА И КАДА НИЈЕ У ВОЖЊИ? Код Варварина је настрадао дечак када је на њега пао део прикључног возила

Foto:S.Babović

Да и приколица ван вожње може бити опасна по живот, показала је трагедија, која се пре пет година догодила у селу Залоговац код Варварина. Дечак С.П.(11) погинуо је у несрећи у дворишту породичне куће, када је део прикључног возила тешког 300 килограма пао на њега.

Малишан, који је као врло вредно дете редовно био поред пољопривредних алатки, играо се кобног дана са сестром. Очајна породица одмах је после вапаја девојчице потрача у део дворишта где су се играла деца и надљудским напорима подигла машину, која је притискала дечака.

Као без душе појурили су колима до болнице, али је тешким повредама, попут дечака из Блазнаве, подлегао по пријему и упркос напорима лекара да му спасу живот.

Несрећа са тракторима током вожњи су посебно честе.

Овог викенда је у селу Батоте живот изгубио Д.Т.(45) из бруског насеља Дртовци.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Коментари (0)

НАЈВЕЋА ТРАНСФОРМАЦИЈА Како је Фахрета постала Брена - Саша доживео шок кад ју је видео: Ово неће ваљати...