ПРОПАЛИ КРОЗ ОКНО ЛИФТА: Несрећа у Краљеву, повређена два радника (ФОТО)

Г. ЋИРОВИЋ

08. 06. 2023. у 15:57

У НЕЗГОДИ која се, под још неразјашњеним околностима, догодила око 14 сати у стамбеној згради у Улици Топлице Милана у центру Краљева, нико није настрадао, али су тешке повреде задобила двојица радника.

ПРОПАЛИ КРОЗ ОКНО ЛИФТА: Несрећа у Краљеву, повређена два радника (ФОТО)

Г.Шљивић

Како се претпоставља, незгода се догодила када су радници из фирме за сервисирање лифтова пропали кроз окно са висине од око шест метара и том приликом теже повређени али, срећом, ван животне опасности.

Они су, наиме, поправљали кабину која се заглавила између приземља и првог спрата. Обојица су се, сазнајемо, у тренутку незгоде налазила на врху кабине када се она из непознатог разлога откачила и пропала кроз лифтовско оконо.

Г.Шљивић

 

Повређене раднике из окна су извукли припадници краљевачке Ватрогасно-спасилачке чете и они су, након указане прве помоћи, у свесном стању санитетским возилима превезени у Општу болницу „Студеница“ где су и збринути.

Г.Шљивић

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (0)

САД ТО НЕ ЈЕДЕ: Дијана открила који је омиљени Нолетов слаткиш из детињства (РЕЦЕПТ)