ДЕТАЉИ ТЕШКЕ САОБРАЋАЈНЕ НЕСРЕЋЕ НА ПУТУ ИЗМЕЂУ ВРЊАЧКЕ БАЊЕ И ГОЧА: Троје погинулих, једна особа тешко повређена

Г. ЋИРОВИЋ

05. 06. 2023. у 19:15

У ТЕШКОЈ саобраћајној несрећи која се, под још неразјашњеним околностима, догподила нешто после 16 сати на локалном путу Гоч-Врњачка Бања, погинуле су три особе, а једна је тешко повређена.

ДЕТАЉИ ТЕШКЕ САОБРАЋАЈНЕ НЕСРЕЋЕ НА ПУТУ ИЗМЕЂУ ВРЊАЧКЕ БАЊЕ И ГОЧА: Троје погинулих, једна особа тешко повређена

Г.Шљивић

Како се претпоставља, удес се догодио када је возач „шкоде“, београдске регистрације, из непознатих разлога изгубио контролу над аутомобилом, слетео с пута и снажно ударио у дрво.

Том приликом, од силине ударца на месту удеса погинула је једна жена, док је друга подлегла повредама на путу за Општу болницу „Студеница“ у Краљеву.

У међувремену, како незванично сазнајемо, у болници је од задобијених повреда преминуо и шездесетдвогодишњи возач аутомобила, док се лекари боре за живот тешко повређене путнице.

Више околности под којима се ова несрећа догодила биће познато након увиђаја који је у току.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (0)

ОВО ЈЕ ТЕМПИРАНА БОМБА Немци зауставили аутобус из Босне и остали у шоку - одмах искључен из саобраћаја, путници се сналазили