ЗАШТО ЈЕ УЧЕНИК ИЗ КАЧАРЕВА БИО НА РАЗГОВОРУ КОД ДИРЕКТОРКЕ: Добио прекоре због лоше урађеног пробног испита?

Ј. Ј. Б.

30. 03. 2023. у 19:10

СМРТОНОСНИ скок Саве Ф. (14), ученика осмог разреда ОШ „Жарко Зрењанин“ из јужнобанатског села Качарево, догодио се након састанка са директорком школе, ком је присуствовала и његова мајка.

ЗАШТО ЈЕ УЧЕНИК ИЗ КАЧАРЕВА БИО НА РАЗГОВОРУ КОД ДИРЕКТОРКЕ: Добио прекоре због лоше урађеног пробног испита?

Фото: Покрајински секретаријат за образовање

Шта је била тема њиховог разговора, за сада се само нагађа, јер директорка Слободанка Ђукић није доступна медијима откако се та трагедија догодила.

"Новостима" је незванично речено да је дечакова мајка са директорком разговарала о организацији неког школског догађаја, јер је члан родитељског савета, а да је Сава успут присуствовао зато што је лоше урадио пробни завршни испит.

Због тог састанка је и закаснио на час немачког, након којге и скочио у смрт.

Према сведочењу његових другара из разреда, он се на том часу чудно понашао. У једном тренутку је лупио главом о сто, а наводно је писао и опроштајно писмо. Рекао је да му је мука и да му је загушљиво, због чега су ученици уз одобрење наставнице отворили прозор, кроз који је и скочио чим се чуло школско звоно.

Школа је данас делимично радила, јер су ученици виших разреда били пуштени кући већ после првог часа. У тренутку када је екипа „Новости“ ушла у школу, у ходнику није било никога, чак ни обезбеђења. Све је било сабласно.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)