У ТРЕНУТКУ КАД ЈЕ СКОЧИО КРОЗ ПРОЗОР У ШКОЛИ БИЛА ДЕЧАКОВА МАЈКА: Нови детаљи трагедије у Качареву - Друг покушао да му помогне

С.Ј.Матић

29. 03. 2023. у 18:20

ДРУГАРИЦА дечака С. Ф. (14), који је данас око 12.20 часова извршио самоубиство искочивши кроз прозор док је био на настави у Основној школи "Жарко Зрењанин" у Качареву, испричала нам је да је у тренутку трагедије у школи на разговору код директорке била његова мајка.

У ТРЕНУТКУ КАД ЈЕ СКОЧИО КРОЗ ПРОЗОР У ШКОЛИ БИЛА ДЕЧАКОВА МАЈКА: Нови детаљи трагедије у Качареву - Друг покушао да му помогне

Фото: С. Ј. М./ Приватна архива

- Док смо били на часу рекао је да му је мука и замолио је друга да отвори прозор, а друг је питао наставницу немачког на чијем смо часу тада били да ли може и она је дозволила - прича нам његова другарица. - Кад је звонило за крај часа он се затрчао преко учионице, јер је седео сам у задњој клупи до зида, скочио на једну малу клупу и бацио се кроз прозор. Није ни са ким комуницирао преко телефона, јер нам је забрањено да их користимо за време часова. 

Фото: Привартна архива

С.Ф.

Како сазнајемо, дечак је закаснио на час немачког јер је био код директорке на разговору. Када је ушао у учионицу био је нерасположен. Његови другови нам кажу да му је наставница пришла и причала са њим неколико минута, након чега се он смирио. 

На месту где је пао нема бетона, већ је засађена трава. 

Фото: Привартна архива

Један од дечака који је био у учионици у приземљу је искочио кроз прозор када је видео да је С.Ф. пао, пришао му, позвао га по имену, пипнуо га је да види да ли је жив. С.Ф. је нешто неразговетно рекао, покушао да се одигне на руке и пао. 

Дечаково тело однето је на Институт за судску медицину где ће бити урађена обдукција, али и токсиколошке анализе. Полиција је обавила увиђај.

Обезбеђење школе нам је рекло да директорка школе још неће давати још званичне изјаве. 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Тужилаштво и адвокати траже изузеће председника већа у новом случају против Шарића

"НОВОСТИ" САЗНАЈУ: Тужилаштво и адвокати траже изузеће председника већа у новом случају против Шарића

ЈАВНО тужилаштво за организовани криминал, као и браниоци који су ангажовани у новом поступку који се води против Дарка Шарића и других оптужених, како незванично сазнајемо, поднели су председнику Вишег суда у Београду захтев за изузеће судије Синише Петровића, који је постављен да са још двоје колега води главни претрес.

29. 05. 2023. у 14:03

Коментари (0)

ЂОКОВИЋ СЕ МАЛО НЕРВИРАО, АЛИ - УСПЕО! Новак преко америчког Србина до другог кола Ролан Гароса (ФОТО)