УГЉЕНИСАНА ТЕЛА ИВИЦЕ И ИЛОНКЕ НАЂЕНА У КУЋИ: "Новости" у Кикинди где се догодила трагедија (ФОТО)

Р. Ш.

22. 03. 2023. у 11:23

У СТРАВИЧНОМ пожару који се ноћас, око 23 сата, догодио на крају Кикинде, у Улици Стевана Синђелића 138 А животе су изгубили Ивица Ган (47) и његова невенчана супруга Илонка, годину дана старија.

УГЉЕНИСАНА ТЕЛА ИВИЦЕ И ИЛОНКЕ НАЂЕНА У КУЋИ: Новости у Кикинди где се догодила трагедија (ФОТО)

Фото: Р. Шегрт

Њихова угљенисана тела нађена су у дворишној кући у којој су живели последњих неколико месеци. Незванично сазнајемо да је тело жене било у купатилу, а тело мушкарца у соби. Ту су се уселили јер су уздржали старијег човек, власника куће, који им је заузврат уступио некретнину. То је потврдила његова рођака Драган Ган, која живи у суседној улици.

- Шта се тачно догодило не знам. Само је дошао Ивичин брат Стева, који живи у кући до моје, и рекао ми да је Ивица страдао. Ивица је тамо живео са том женом, нису били венчани. Она се зове Илонка, не знам како се презива. Тамо су живели неколико месеци, уздржали су деду, власника те куће. Када је он умро, они су се тамо уселили. Ивица је радио у Комуналном предузећу, на гробљу, а Илонка није нигде радила. Кућа је пола била на Ивичино име, а пола на њено. Тако причају, ја не знам шта је тачно – испричала је Драган Ган, рођака страдалог Ивице, која живи у суседној улици.

По речима Драгане Ган, Ивица Ган има четворо деце, три ћерке су му удате, а где је син није прецизирала. У кући његовог брата Стевице није било никога. Комшије које смо затекли нису желеле да причају о овој трагедији, јер, кажу, нису добро познавали Ивицу и жену са којом је живео.

- Пожар се догодио ноћас око 23 сата. Ватрогасна јединица одмах по дојави изашла је на терен и угасила ватру већ око сат иза поноћи. Тачан узрок пожара није могуће одмах утврдити. Претпоставља се да је у питању био отворени пламен. Друге детаље утврдиће истрага – потврђено је из Полицијске управе у Кикинди.

СА УЛИЦЕ НЕМА ТРАГОВА

На кући у Улици Стевана Синђелића 138 А са улице трагови пожара нису видљиви. На кући нема ни гарежи, јер је ватра избила у дворишном делу, којем новинари нису могли да приступе. Ни на крову нема црних ни тамних мрља од ватре, па се на први поглед не може ни наслутити да је избила ватра због које је двоје људи изгубило животе.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

МЕТА ЈЕ СРБИЈА! Вучић о притисцима на нашу земљу - Загреб, Приштина, део политичке Подгорице и Сарајева желе промену власти у нашој земљи

МЕТА ЈЕ СРБИЈА! Вучић о притисцима на нашу земљу - Загреб, Приштина, део политичке Подгорице и Сарајева желе промену власти у нашој земљи

ЗАГРЕБ, део политичког Сарајева, део политичке Подгорице и Приштина желе по сваку цену да дође до промене власти у Србији, рекао је председник Србије Александар ВУчић у Хит Твиту.

28. 05. 2023. у 21:22

Коментари (0)

УЗДРМАЛИ СМО ВУЧИЋА, ДОШАО МУ ЈЕ КРАЈ: Уредник портала Телеграфи из Приштине радује се протестима у Београду