НАСИЛНИЧКА ВОЖЊА: Бачкопаланчанин под дејством алкохола возио 187 километара, а Новосађанину измерили 2,62 промила

Љ.П.

02. 02. 2023. у 20:46

НА подручју Јужнобачког округа, полиција је 1. фебруара открила и санкционисала укупно 490 прекршаја из Закона о безбедности саобраћаја на путевима. Из саобраћаја је искључено 29 возача и четири возила, а задржано је седам возача, четири возача због вожње под дејством алкохола, а троје због понављања или настављања прекршаја.

НАСИЛНИЧКА ВОЖЊА: Бачкопаланчанин под дејством алкохола возио 187 километара, а Новосађанину измерили 2,62 промила

Д.Н.

Задржана су четири возача због вожње под дејством алкохола, а троје због понављања или настављања прекршаја. За насилничку вожњу терети се возач из Бачке Паланке који је под дејством алкохола, на државном путу између Бегеча и Футога возио аутомобил недозвољеном брзином од 187 километара на сат и више пута претицао колону возила користећи траку за кретање возила из супротног смера. Због насилничке вожње задржан је и један Новосађанин, јер је возио аутомобил са 2,62 промила алкохола у организму. задржани возачи биће приведени судији за прекршаје.

У протекла 24 сата, на подручју Јужнобачког округа, догодило се 10 саобраћајних несрећа у којима су четири особе лакше повређене. У истом периоду, на подручју Града Новог Сада догодило се осам саобраћајних несрећау којима су три особе задобиле лаке телесне повреде.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

НЕВЕРОВАТНА РЕАКЦИЈА ОЦА ЗЛОСТАВЉАНЕ ДЕВОЈЧИЦЕ Новости сазнају: Није чак ни питао за дете

НЕВЕРОВАТНА РЕАКЦИЈА ОЦА ЗЛОСТАВЉАНЕ ДЕВОЈЧИЦЕ "Новости" сазнају: Није чак ни питао за дете

У ПРОСТОРИЈАМА Првог основног јавног тужилаштва у Београду саслушан је осумњичени Урош Пашајлић, који је осумњичен да је држао заточену ћеркицу од осам година у стану на Звездари.

30. 03. 2023. у 14:00

БОЈКОТУЈУ И ФАРБУ ЗА КОСУ: Наставља се срамна кампања Приштине против куповине српских производа на Косову и Метохији

БОЈКОТУЈУ И ФАРБУ ЗА КОСУ: Наставља се срамна кампања Приштине против куповине српских производа на Косову и Метохији

НА Косову и Метохији наставља се кампања против куповине производа из Републике Србије и сада је, након спотова и протеста, покренут и сајт "Бојкото 860", који позива на бојкот српских производа.

30. 03. 2023. у 14:08

Коментари (0)

ИМАО ЈЕ САМО ТРИ ГОДИНЕ, СВАКИ ДАН ГЛЕДАМ ЊЕГОВЕ СЛИКЕ Жика кроз сузе о смрти сина - Ипак сам захвалан Богу