ТЕЛО БЕБЕ НАЂЕНО У КУТИЈИ: Комшије мајке из Ченте која је тек рођеног дечака оставила у дворишту - Нисмо ни знали да је трудна

Б. Грујић

06. 09. 2022. у 10:42

УЖАС и неверица у мирном банатском селу Чента, на пола пута између Зрењанина и Београда, где је јуче око 15 часова, након дојаве, у трошном кућерку у Улици Змај Јовина 22, пронађено беживотно тело тек рођене мушке бебе.

ТЕЛО БЕБЕ НАЂЕНО У КУТИЈИ: Комшије мајке из Ченте која је тек рођеног дечака оставила у дворишту - Нисмо ни знали да је трудна

Фото: Б. Грујић/Фејсбук

Тело се према званичним информацијама налази на обдукцији у Институту за судску медицину у Новом Саду, где ће након детаљне анализе бити утврђен узрок смрти.         

Мајка новорођенчета Лана Јанкулов (32) из Ченте рекла је полицији да је у суботу 3. септембра родила мртву бебу, дечака, у кући у којој је живела са двоје деце из два брака, дванаестогодишњим Д. и двогодишњом ћеркицом Т.

Тело је, како потврђују извори блиски полицији, било умотано у пешкир, остављено у пластичном базену на надувавање и стављено у кутију. Надлежно Више јавно тужилаштво у Зрењанину, наложило је обдукцију како би се утврдио узрок смрти бебе, а мајка је задржана на лечењу у болници у Београду. 

Њој је наводно позлило у аутобусу за Београд, када је кренула са сином, кога је повела у клинику у Палмотићевој улици, на контролу. 

- Нико од нас из комшилука до јуче није ни знао да је она трудна, била је пунијег стаса, слабо је излазила на улицу, дружила се и комуницирала са нама комшијама из оближњих кућа - прича старија жена из куће поред, уз напомену да је била чудна, на своју руку, како то у Ченти кажу.

 

- Видео сам да је са двоје своје деце кренула и код зелене куће ту у близини јој је позлило, син је упитао преплашеним гласом: „Мама, шта ти је?” Одговорила му је да ће све бити добро и након пар минута наставила је кретање низ улицу - рекао нам је комшија од преко пута, истичући да познаје Ланиног оца, који је шеф мензе на Дунавцу, угледан, миран и поштен мештанин Ченте, који је својевремено био и члан Савета месне заједнице у селу, а осим Лане, има старију ћерку и млађег сина.

- Супруга му је јако болесна, а и он је недавно имао шлог, не знам шта би Вам он могао рећи, али долазио је, обилазио Лану, никада никакве свађе нити хаоса није било - додаје комшиница из улице.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

НИ ВИ НЕЋЕТЕ МОЋИ ДА ЗАУСТАВИТЕ СМЕХ: Водитељка доживела напад СМЕЈАЊА усред живог програма (ВИДЕО)

НИ ВИ НЕЋЕТЕ МОЋИ ДА ЗАУСТАВИТЕ СМЕХ: Водитељка доживела напад СМЕЈАЊА усред живог програма (ВИДЕО)

СУЗАН Даубнер, чувена немачка телевизијска водитељка Дневника на АРД телевизији и особа која већ 24 године презентује вести, доживела је у среду тежак напад смејања усред живог програма.

30. 09. 2023. у 18:05

Коментари (0)

ОВО ЈЕ ТЕМПИРАНА БОМБА Немци зауставили аутобус из Босне и остали у шоку - одмах искључен из саобраћаја, путници се сналазили