АМБАСАДОР СРБИЈЕ У БУГАРСКОЈ: Повређенима се пружа адекватна помоћ

Novosti online

15. 08. 2022. у 08:45

АМБАСАДОР Србије у Бугарској Жељко Јовић рекао је јутрос да је у несрећи која се догодила у Бугарској када се преврнуо аутобус са децом из Србије, повређено десеторо деце и једна одрасла особа и поручио да се тренутно ради све како би се повређенима пружила најадекватнија здравствена помоћ.

АМБАСАДОР СРБИЈЕ У БУГАРСКОЈ: Повређенима се пружа адекватна помоћ

Фото: Фацебоок

Јовић је за Танјуг брекао да је министар здравља Златибор Лончар заједно са представницима амбасаде у јутарњим часовима посетио све повређене, те да се ради на томе да се неповређени што пре врате кућама.

- На лицу места се ради све како би се онима који су повређени указала најквалитетнија помоћ и како би се они који су непровређени што пре вратили кући, што ће де догодити након завршених процедура и давања изјава надлежним бугарским институцијама- казао је Јовић.

Додао је да узрок несреће још увек није познат и да надлежне институције у Бугарској раде на расветљавању свих околности и навео да је најважније да деца буду добро и да све прође без тежих последица.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

УДАРИО ГРОМ У АЕРОДРОМ НИКОЛА ТЕСЛА: Обустављен саобраћај, оштећена писта, службе процењују штету

УДАРИО ГРОМ У АЕРОДРОМ НИКОЛА ТЕСЛА: Обустављен саобраћај, оштећена писта, службе процењују штету

ПОЛЕТНО слетну стазу београдског аеродрома "Никола Тесла" погодио је гром и том приликом направио оштећење, због чега су полетања и слетања авиона привремено обустављена, саопштено је са аеродрома.

27. 09. 2022. у 16:38

Коментари (0)

НОВИ МИГ-41: Лети до 5.500 км/х наоружан ракетама кинџал и циркон - обавља борбене задатке у стратосфери