КАМИОНОМ УСМРТИО ДИРЕКТОРА, ПА ПОБЕГАО: Детаљи трагедије током реконструкције ауто-пута између Алексинца и Ражња

Ј. Ћ.

24. 06. 2022. у 22:43

ИНЖЕЊЕР Зоран Ц. (59) из Ниша погинуо је у несрећи која се догодила на делу ауто-пута између Алексинца и Ражња, када га је, током реконструкције једне коловозне траке, ударио камион који је превозио асфалт и кретао се уназад.

КАМИОНОМ УСМРТИО ДИРЕКТОРА, ПА ПОБЕГАО: Детаљи трагедије током реконструкције ауто-пута између Алексинца и Ражња

Фото: Д. Р.

Према првим информацијама, он је у тренутку несреће био окренут леђима и није приметио возило које је ишло у рикверц, а ни возач теретњака М. Ј. (43) није видео да неко стоји иза. Повређени је превезен колима Хитне помоћи у алексиначку болницу, али је, због тежине повреда, преминуо петнаестак минута након пријема.

Возач камиона је након несреће побегао са градилишта, али се нешто касније сам предао полицији. Њему се на терет ставља тешко дело против опште сигурности и после саслушања у Тужилаштву одређен му је притвор.

У Основном јавном тужилаштву у Алексинцу кажу да се несрећа десила на делу ауто-пута између Бобовишта и Алексиначког Рудника, на делу који је затворен за јавни саобраћај због адаптације и санације коловоза.

Настрадали Зоран Ц. био је дугогодишњи технички директор у нишким путарским предузећима и један од највећих стручњака у тој области. Радио је за фирму, која је била подизвођач у реконструкцији ове деонице ауто-пута, где је био технички директор.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

САУЧЕШЋЕ ПОРОДИЦАМА, ИЗДРЖИТЕ Познати потресени масакром на Цетињу - бројне објаве на мрежама, отказани наступи