ДАНАС ОБДУКЦИЈА ТЕЛА НАСТРАДАЛОГ РАДНИКА: У току истрага несреће у фабрици „Вино Жупа” у Александровцу

С.БАБОВИЋ

17. 06. 2022. у 11:53

ОБДУКЦИЈА тела настрадалог Милена Луковића (58) из Александровца, који је изгубио живот у бетонској цистерни фабрике „Вино Жупа”, биће данас у Крушевцу, сазнају “Новости”.

ДАНАС ОБДУКЦИЈА ТЕЛА НАСТРАДАЛОГ РАДНИКА: У току истрага несреће у фабрици „Вино Жупа” у Александровцу

Фото: С. Бабовић

Очекује се да резултати обдукције непосредно расветле околности које су довеле до страдања несрећног човека и повређивања његовог колеге Ивана Ђокића (38), који је на лечењу у Општој болници Крушевац.

Према информацијама „Новости”, тек предстоји детаљан разговор са повређеним радником како би се реконструисала јучерашња трагедија.

Беживотно тело Милена Луковића нађено је на дну бетонског суда за складиштење вина, запремине од око 50.000 литара, а недалеко од несрећног човека нађен је и његов повређени колега Ђокић. Кобног јутра два радника обављала су рутински посао - чишћење цистерне.

Како су „Новости” објавиле, незванично се спекулише о могућности да је неки елемент, попут кључа конструкције пронађеног у бетонском суду, био разлог да неко од радника евентуално крене по тај кључ и тако први заврши у цистерни, а за њим, како би му помогао, у суду заврши и други радник. Истрага, међутим, још увек утврђује узроке несреће.

БОНУС ВИДЕО:

БРАТ РАДНИКА НАСТРАДАЛОГ У "ЖУПИ": У неверици смо, био је поштен и добар домаћин

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Данас пада цена горива - ево колико ће појефтинити дизел, а колико бензин