ЗА СОБОМ ОСТАВИО ДВА СИНА: Исповест брата настрадалог радника у Александровцу за "Новости" - У неверици смо (ФОТО/ВИДЕО)

С. Бабовић

16. 06. 2022. у 13:57

МОЈ брат је радан човек, поштен, добар домаћин у кући, све што треба - говори за “Новости” Никола Луковић из Александровца, рођени брат радника “Вино Жупе” Милена (58), који је јутрос око 9 сати настрадао у трагедији која се догодила у бетонској цистерни за чување вина.

ЗА СОБОМ ОСТАВИО ДВА СИНА: Исповест брата настрадалог радника у Александровцу за Новости - У неверици смо (ФОТО/ВИДЕО)

Фото: Новости

- Радио је преко 30 година у фабрици, био доста искусан, стварно не знамо шта се догодило, у неверици смо - прича Никола, који је био врло близак са рођеним братом и његовом породицом.

Фото: Новости

Добри Милен за собом је оставио породицу, имао је два сина. Колико је био вољен и поштован видело се већ неки сат након несреће, када су у кућу ожалошћених у Александровцу почели да одлазе уплакани људи, бројни пријатељи, родбина, колеге.

Још увек се истражује узрок несреће у кругу фабрике. За сада се зна да се она догодила када је Милен, са својим колегом Иваном Ђокићем (38), који је у несрећи повређен и збринут у болници у Крушевцу, кренуо да чисти бетонски суд. 

- Они су нађени на лицу места, у бетонској цистерни запремине од око 50.000 литара, на поду - навео је, између осталог, раније за “Новсоти” Раде Јевтовић, директор компаније “Вино Жупа”.

- Обављали су уобичајену, рутинску радњу прања цистерне.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ГДЕ ЋЕШ? Катарски шеик махнуо бразилској навијачици, а реакција његове супруге је обишла свет (ВИДЕО)

ГДЕ ЋЕШ? Катарски шеик махнуо бразилској навијачици, а реакција његове супруге је обишла свет (ВИДЕО)

КАТАРСКИ шеик и његова супруга пратили су утакмицу између Бразила и Швајцарске на Светском првенству у Катару када је настао снимак о коме се прича.

30. 11. 2022. у 17:28

Коментари (1)

ОСУДА СРБИЈЕ И РУСИЈЕ КАО ПРЕЧИЦА ЗА ЕУ: Новости откривају шта пише у апликацији Приштине за добијање статуса кандидата