ЧОВЕК БЕСПОМОЋНО ГЛЕДАО КАКО МУ ТАСТ И ТАШТА ГОРЕ: Потресна исповест очевица страшног пожара на Тошином бунару (ВИДЕО)

Novosti online

21. 05. 2022. у 18:23

СТАРИЈИ брачни пар живео је у кући у којој је око 11 сати избио пожар, а у ком је једна особа погинула, а друга тешко повређена.

ЧОВЕК БЕСПОМОЋНО ГЛЕДАО КАКО МУ ТАСТ И ТАШТА ГОРЕ: Потресна исповест очевица страшног пожара на Тошином бунару (ВИДЕО)

FOTO: Novosti

Мушкарац је, нажалост, подлегао повредама на лицу места, док је жена са опекотинама превезена на ВМА.

Радник који ради у близини куће у којој је дошло до пожара казао је да је настрадалог човека слабо виђао, док је жену често сретао.

- Она је стално сакупљала неке гране, гајбице које је и наређала у дворишту. Мала, мршава жена, али "мотала" се стално овуда, баш ми је жао - казао је.

Како објашњава, његов аутомобил је био паркиран ту код њихове куће, а радник из оближње ауто-перионице који је приметио пожар, обавестио га је да склони аутомобил.

- Одмах сам отишао да препаркирам ауто и за то време док сам се склонио пламен је букнуо све до крова. У милисекунди се све распламсало - прича он.

На лицу места био је и зет старијег брачног пара, који је казао да мушкарац и жена имају три ћерке, али да су сами живели у кући која је изгорела.

FOTO: Novosti

 

Подсетимо, ватрогасци су из пожара најпре успели да извуку једну особу - жену, која је задобила тешке опекотине и лекари су убрзо превезли у болницу. Након тога, из куће је извучен и мушкарац, међутим, он је на лицу места подлегао задобијеним повредама.

Ватрогасци су из пожара најпре успели да извуку једну особу - жену, која је задобила тешке опекотине и лекари су убрзо превезли у болницу. Након тога, из куће је извучен и мушкарац, међутим, он је на лицу места подлегао задобијеним повредама.

- Добили смо дојаву у 10.30 да гори кућа на Тошином бунару. 10 ватрогасних возила са 31 ватрогасцем стигло је на лице места за четири минута, међутим затекли смо пожар у кући у разбукталој фази - објшањва командант ватрогасно-спасилачке бригаде Београда Милош Мајсторовић.

FOTO: Novosti

 

Он додаје да су ватрогасци из куће најпре успели да извуку једну особу.

- Успели смо брзо да извучемо жену из ватре и њу смо предали Хитној која ју је превезла на ВМА. Друго лице, мушкарац, било је заробљено у већој количини комуналног отпада у кући и дворишту. Нажалост он је преминуо - рекао је Мајсторовић.

Како је објаснио, узрок пожара биће накнадно утврђен.

(Република)

БОНУС ВИДЕО - УБИО ЖЕНУ ПА ПОКУШАО САМОУБИСТВО: Мушкарац у Барајеву жени пререзао врат, па запалио кућу

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ОВАКАВ ХОТЕЛ СВИ САЊАМО: Склад са природом преточен у најфинији луксуз