МОЛИЛА САМ ГА ДА НЕ СКАЧЕ: Бака Нишлије који је покушао да се убије због немаштине - рекао ми је "Не могу више, хоћу код тате"

Ј. ЋОСИН

19. 01. 2022. у 18:30

СВЕ му се скупило. Да ће да нам искључе струју, да ће брата и сестру да одведу у хранитељску породицу.

МОЛИЛА САМ ГА ДА НЕ СКАЧЕ: Бака Нишлије који је покушао да се убије због немаштине - рекао ми је Не могу више, хоћу код тате

Фото: Принтскрин

Није видео други излаз. Молила сам га да не скаче, преклињала, а он је говорио „Ја не могу, хоћу код тате“.

Овим речима Душанка Ц. из Ниша чији је унук Н. Ц. (23), покушао скоком са другог спрата да себи одузме живот описује трагедију која их је задесила. Болесна старица се тресе, неповезано прича о трагедији.

- Устао је из кревета и истрчао на терасу, ја моли, моли, сине немој, а он ми каже „ја не могу, ја не могу“. Ја изађох, друг ме један његов заустави, каже – немој, немој, неће он да скочи. Ће скочи бре, знам га ја чим је он уста све појео доле у Социјалном, изгризао уста, видим дете помодрело – каже бака Душанка.

- И таман сам се спустила доле, на врата, моје дете лети испред мене. Ту ми је и ћерка пала, она је имала епилепсију – прича старица.

Каже да има пензију 15 хиљада, а да добија 20 хиљада за туђу негу и помоћ. Њих седморо живи од 35 хиљада. Још није завршено да од социјалног добију бар за децу што следује.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)