ГОВОРИО ЈЕ – САМО ВАЛЕНТИНА НИЈЕ ИЗАШЛА: Муж раднице нестале у пожару наишао када је ватра почела да "гута" тржни центар у Обреновцу (ФОТО)

Novosti online

03. 12. 2021. у 15:59

- КАДА се све то десило, њен муж је наишао из продавнице. Видео је пожар и био је ван себе, у тоталном растројству…

ГОВОРИО ЈЕ – САМО ВАЛЕНТИНА НИЈЕ ИЗАШЛА: Муж раднице нестале у пожару наишао када је ватра почела да гута тржни центар у Обреновцу (ФОТО)

Фото: Новости

Овим речима описује Обреновчанка стравичну драму која се одиграла јуче у овом граду, када је ватра букнула и дословно "прогутала" кинески тржни центар и неколико околних објеката. Сумња се да су у пожару настрадале најмање две особе, једна радница и једна жена која је ушла да купи нешто, међутим, званичне потврде за то још нема, а ватрогасци не искључују могућност да постоји још жртава.

Како за "Блиц" прича Обреновчанка која ради у близини места несреће, каже да је јуче видела супруга Валентине Л., раднице кинеског тржног центра, за коју се сумња да је настрадала у пожару.

Људе около је питао да ли су видели да је Валентина изашла

- Причао је телефоном, наслањао се на зид... Био је у тоталном растројству. Људе около је питао да ли су видели да је Валентина изашла... А онда сам га чула како преко телефона некоме говори: "Све друге раднице су изашле, само она није..." - препричава немилу сцену Обреновчанка.

Валентина се води као нестала, као и још једна Обреновчанка, међутим, сумња се да су обе настрадале у великом пожару који је прогутао цео објекат од око 600 квадратних метара.

- Валентина има троје деце, два сина близанца и ћерку. Њен супруг је лекар у Хитној помоћи - додаје она.

Како су испричале комшије, несрећна жена је у радњи радила три месеца и јуче су је видели када је ишла на посао.

- Завршила је економски факултет, док јој је супруг доктор у Хитној помоћи на Убу. Дивна породица, образована, деца факултетски образована, ма шта да вам кажемо осим да смо занемели након што смо чули да је она била на послу у тренутку избијања пожара - причају комшије.

Машина би требало да уклони кров робне куће

У Обреновац треба да стигне специјална машина којом ће бити уклоњен кров изгореле робне куће, а сама та акција трајаће два дана, јер је све јако небезбедно и све би могло да се уруши.

Подсетимо, пожар је избио јуче око 10.40 часова у кинеској робној кући у Улици Милана Обреновића у Обреновцу. Засада званично још није откривен узрок стравичног пожара у коме је изгорео цео објекат од око 600 квадратних метара, али се спомињу пиротехничка средства и новогодишњи светлећи украси.

Ватром су захваћени и аутомобили паркирани у близини кинеског тржног центра и део крова оближње стамбене зграде. Станари околних зграда као и радници робне куће су евакуисани, а повређено је шест особа. У вишечасовном гашењу ватрене стихије учествовало је 25 ватрогасних возила и 55 ватрогасаца.

БОНУС ВИДЕО - ДАН НАКОН СТРАВИЧНОГ ПОЖАРА У ОБРЕНОВЦУ: Ватрогасци секу кров кинеског тржног центра

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)