"ДЕО СТАНА МИ ЈЕ ИЗГОРЕО, ПОПУЦАЛИ СУ СВИ ПРОЗОРИ" Исповест човека који живи код кинеског тржног центра, евакуисали му маћеху и снају

Novosti online

02. 12. 2021. у 15:06

СТАНОВНИК Обреновца којем је изгорео стан у пожару који је захватио Кинески тржни центар, а потом се пренео и на околне зграде, истакао је да је полиција евакуисала његову маћеху и снајку.

ДЕО СТАНА МИ ЈЕ ИЗГОРЕО, ПОПУЦАЛИ СУ СВИ ПРОЗОРИ Исповест човека који живи код кинеског тржног центра, евакуисали му маћеху и снају

Фото: Новости

Мештанин Обреновца, који је желео да остане анониман, говорио је о пожару.

- Не знам шта и како се десило, био сам на послу и чим сам сазнао, одмах сам дошао. Код куће је била моја маћеха, дошла је полиција и евакуисала је. У згради поред је снајка била у стану, и она је евакуисана. Део стана је изгорео, сви прозори су попуцали, немам представу колика је штета - рекао је Обреновчанин.

Он је додао да се првобитно комшилук организовао и почео да гаси пожар док ватрогасци нису стигли.

- Морам да похвалим комшилук, који је на своју иницијативу, пре него што су стигли ватрогасци, почео да гаси ватру, тако што су повезали црево на хидрант и гасили пожар док нису дошли ватрогасци - истакао је овај момак.

Подсетимо, пожар је избио јутрос око 10.40 у кинеској робној кући, а затим се пренео на околне зграде, а ватрогасци се више од три сата боре са стихијом која гута све пред собом.

Званичних информација о томе шта је узрок пожара још нема, а како радници причају, у продавници је светлео велики број новогодишњих украса, те претпостављају да су они и изазвали пожар.

Према наводима, није познато где су две Кинескиње које су у тренутку избијања пожара биле у објекту.

(Република)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)