БИЛА ЈЕ ПРЕДАН РАДНИК, ДОБРА МАЈКА: У несрећи код Пирота погинула Лалка Ћирић (36) - некадашња помоћница градоначелника

В.Ћ.

01. 12. 2021. у 10:48

У САОБРАЋАЈНОЈ незгоди која се десила 30. новембра у вечерњим часовима код пиротског села Блато погинула је Лалка Ћирић (36), радница Градске управе у Пироту и некадашња помоћница градоначелника.

БИЛА ЈЕ ПРЕДАН РАДНИК, ДОБРА МАЈКА: У несрећи код Пирота погинула Лалка Ћирић (36) - некадашња помоћница градоначелника

Фото: Приватна архива

Овим поводом огласио се кабинет градоначелника Владана Васића, који у свом саопштењу наводи да је вест о смрти Ћирићеве дубоко потресла и затекла све који су је знали.

- Делили смо заједно исте снове и вредности о бољем и лепшем животу у Пироту. Овом приликом изражавамо најдубље саучешће њеној породици, пријатељима и колегама. Лалка Ћирић је супруга, мајка и радница остварена у послу. На позицији помоћнице градоначелника била је од 27. децембра 2018. до 20. августа 2020. године, када је именована за члана Градског већа. Била је дугогодишњи члан Социјалистичке партије Србије. Сви запослени у Градској управи памтиће је као добру и посвећену особу. Време и место сахране биће накнадно објављени - наводи се у саопштењу кабинета градоначелника Пирота.

Ћирићева је једно време у Градској управи била задужена за сарадњу са председницима месних заједница, који за њу имају само речи хвале јер је потпуно разумела проблеме у селима и несебично помагала.

Како смо о саобраћајној несрећи извештавали, на Ћирићеву која се кретала путем налетело је возило и ударило је. Возач је позвао полицију, обавестио о несрећи и сачекао патролу и истражне органе. У току је истрага, након чега ће се знати појединости ове несреће.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)