НОВИ ПАЗАР ТУГУЈЕ ЗБОГ СМРТИ НАСТАВНИЦЕ: Самра (34) је страдала у кањону Мораче - Била је скромна, позитивна, увек насмејана...

Novosti online

30. 11. 2021. у 00:50

НА друштвеним мрежама огласили су се бројни представници Исламске заједнице који подсећају на скроман начин живљења Самре Зорнић.

НОВИ ПАЗАР ТУГУЈЕ ЗБОГ СМРТИ НАСТАВНИЦЕ: Самра (34) је страдала у кањону Мораче - Била је скромна, позитивна, увек насмејана...

Фото: Друштвене мреже

У аутомобилу марке “опел” који је слетео јуче у кањон Мораче налазила се трочлана породица из Новог Пазара, а 34-годишња Самра Зорић изгубила је живот. У тренутку несреће у возилу су се налазили и супруг Рафет Зорнић и четрнаестогодишњи син Ахмед Зорнић, који је у тешком стању превезен до КЦЦГ Подгорица.

Новопазарци су шокирани због ове несреће, а бројни представници Исламске заједнице су истакли своје жаљење за губитком Самре. У Новом Пазару јавност је шокирана чињеницом да је млада Самра изгубила живот у овој несрећи, а међу ожалошћенима су многобројни ученици и наставници, с обзиром на то да је Самра радила као наставница веронауке у Новом Пазару, као и њен муж.

Самра Зорнић је завршила медресу Гази Иса-бег и Факултет за исламске студије, а потом је радила као васпитачица у обданишту у основној школи. Њен супруг Рафет Зорнић је службеник Мешихата Исламске заједнице из Србије.

Жељко Дармановић из Службе заштите и спасавања из Колашина за медије је рекао да су они добили позив у 9 сати и 13 минута, када су обавештени да је дошло до несреће. Мишљења је, међутим, да је аутомобил са породицом пре осам сати слетео у кањон, а њихово излетање са коловоза изгледа нико није видео.

Повређени отац је, пак, успио да се попне уз клизави терен око 150 метара до магистрале, где је зауставио саобраћај. Дечак, који има повреде кука и карлице, извучен је око 11 сати, док је тело страдале жене извучено сат и по након њега.

Дармановић наводи да је у акцији извлачења учествовао велики број ватрогасаца, те да је помагала и полиција.

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)