ПОСЛЕДЊЕ РЕЧИ МЛАДИЋА КОЈИ СЕ СРУШИО НА БИНИ: Вељко се пред смрт пожалио најбољим друговима

Новости онлајн

20. 09. 2021. у 13:32

ВЕЉКО Ратковић (21), део музичке поставе КУД „Краљевачка ризница” из Краљева, преминуо је у суботу на путу до чачанске болнице након што му је изненада позлило током наступа на манифестацији Купусијада у Мрчајевцима!

ПОСЛЕДЊЕ РЕЧИ МЛАДИЋА КОЈИ СЕ СРУШИО НА БИНИ: Вељко се пред смрт пожалио најбољим друговима

Фото: Г. Ш.

Како наводи његов најбољи друг, Вељку је пружена помоћ пре него што је издахнуо, а испричао је и шта се дешавало пре него што је Вељко пао на бини.

– Свирао је фрулу. Први и други део наступа извели смо најнормалније, али је током трећег изласка само пао на бину. Сви смо били у шоку. Не знам да опишем тај осећај – почео је он.

НИЈЕ МУ БИЛО СПАСА

Овај младић истиче да је Хитна помоћ стигла баш брзо, али Вељку није било спаса.

– Био је још жив када је пао, радили су му масажу срца што му је и помогло око пулса, али, нажалост, на путу ка болници, у санитетском возилу је преминуо. Како нам је речено, довезен је без виталних функција у Ургентно одељење у Чачку. Нису успели да га спасу – са тугом у гласу истиче овај младић. Како даље наводи, још увек није свестан да Вељка више нема, а каже да ће се заувек сећати његових последњих речи.

– Пре него што смо изашли да одиграмо тај последњи део наступа, ухватио се за стомак и рекао нам да цео дан ништа није јео и да једва чека да се заврши наступ, па да једе. Неколико секунди касније само је пао – са сузама прича овај младић. Тачан узрок смрти младића још увек није познат, а Више тужилаштво у Чачку спровешће истрагу у вези са овим догађајем.

– У извештају лекара Хитне помоћи стоји да је узрок смрти инфаркт. Наложена је обдукција, која би требало да утврди тачан узрок – рекли су у Вишем тужилаштву у Чачку.

Бонус видео:

ВИШЕ СИНОВА НЕМАМ, СВУ ПЕТОРИЦУ САМ САХРАНИЛА: Несрећна судбина Живке Марковић из Варварина

 

(Објектив)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)