"НОВОСТИ" САЗНАЈУ: Ево ко је мушкарац који је преминуо у Централном затвору

З.У.

08. 07. 2021. у 09:27

ЗОРАН Симић (44) је затвореник који је јутрос пронађен мртав у групној соби у Централном затвору, сазнају "Новости".

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Ево ко је мушкарац који је преминуо у Централном затвору

Фото: Архива Новости/Н. Фифић

На његовом телу нема повреда, нити су забележени икакви трагови насиља, а Симић је, иначе, боловао од дијабетеса.

Симић је преминуо у сну. Када су цимери приметили да не устаје покушали су да га пробуде. Када су видели да не дише, одмах су позвали стражаре и лекара који је одмах интервенисао.  На жалост, лекар је могао само да констатује смрт.

- Припадник службе за обезбеђење на свом радном месту у канцеларији пронађен је рано јутрос без знакова живота. Лекари специјалне затворске болнице су одмах реаговали, покушали реанимацију, ЕКГ срца, све до доласка Хитне помоћи и они су наставили са реанимацијом, али оба покушаја су била безуспешна - речено је раније у Управи за извршење кривичних санкција.

- На сасвим другом делу Окружног затвора у соби у којој су смештена притворена лица, око 7 часова, притворено лице С.З. пронађено је без знакова живота у свом кревету. Истог тренутка лекари су кренули са реанимацијом, ЕКГ-ом, позвана је Хитна помоћ која је брзо дошла и наставила са покушајима реанинације, али нажалост било је безуспешно. Обавештено је Тужилаштво, а полиција тек треба да обави увиђај и највероватније ће бити рађена обдукција - додају у Управи за извршење кривичних санкција.

Како незванично сазнају медији, претпоставља се да је узрок смрти у оба случаја срчани удар.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)