"НОВОСТИ" САЗНАЈУ: Почиње једно од најмучнијих суђења у Крушевцу! Овај случај је потресао целу Србију

Новости онлине

17. 05. 2021. у 16:13

ПРЕД Вишим судом у Крушевцу сутра почиње вероватно једно од најмучнијих суђења пред овим судом: Трстеничанину Ненаду У. (37), коме се суди због силовања два младића!

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Почиње једно од најмучнијих суђења у Крушевцу! Овај случај је потресао целу Србију

Фото:

Како је предочено “Новостима”, главни претрес биће затворен за јавност. Ужасна кривична дела за које је окривљен Ненад У. почела су да се откривају октобра 2020.године.

Како су “Новости” писале, прва кривична пријава поднета је због сумње да је силован младић на бензинској пумпи у околини Трстеника у ноћи између 29. и 30. октобра.

Врло брзо се, према сазнањима “Новости”, Вишем јавном тужилаштву у Крушевцу пријавио још један оштећени младић. Истрага је проширена, а сада окривљеном је и продужаван притвор у међувремену.

Да ће се жртве сами јавити након привођења осумњиченог за ужасна кривична дела, веровало се од почетка. Јавно је ретко ко хтео да говори на ову тему, јер се плашио сада окривљеног, кога је пратио лош глас, али се незвнично могло чути да случај са бензинске пумпе није и једини.

Дуго је био у затвору и у граду је умео да се понаша бахато, доводио се у везу са низом тежих кривичних дела. Тих дана када је и починио прво кривично дело које му се ставља на душу, постао је отац.

Ускоро опширније

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Коментари (0)