ФАМИЛИЈА МОТКОМ УБИЛА ПЕНЗИНЕРА: Групи из Беле Паланке, која је на смрт претукла Предрага Мишића(70), продужен притвор

Витомир Ћирић

17. 05. 2021. у 11:38

СУДИЈА за претходни поступак у пиротском Вишем суду, на предлог Вишег тужилаштва, продужио је притвор трочланој групи Рома из Беле Паланке: А.П.(20), С.С.(25), и М.П. (26), која је у петак између 21 и 22 часа, на смрт претукла Предрага Мишића (70), из белоплананачког села Моклиште, тачније из засеока Драчје, а његовој пет година млађој сестри Љиљани, нанела више повреда од којих се опоравља

ФАМИЛИЈА МОТКОМ УБИЛА ПЕНЗИНЕРА: Групи из Беле Паланке, која је на смрт претукла Предрага Мишића(70), продужен притвор

Фото: Витомир Ћирић

Мишић је претучен комадом дрвета, дужине око 1,5 метара правоугаоног облика са кровне конструкције. Драма се одиграла нешто после 21 час, када је поменута трочлана група дошла до његовог дворишта, наводно да купи овце. Тек што су почели да разговарају, неко од поменуте тројке је узео дрво и почео да удара злосрећног Мишића, тражећи паре.

Његова сестра Љиљана покушала је да га спасе, али је и она добила више удараца. Пошто су отели суму између 300 и 400 хиљада динара, батинаши су побегли, али их је полиција убрзо пронашла, као и део отетог новца. Тачније идентификовала је А.П, и С.С, који су покушали да прикрију свог трећег саучесика М.П. О тежини повреда говори чињеница да је претучени човек у Болници издахнуо свега неколико часова након што је претучен.

Наредних дана, истрага ће открити ко је тачно од поменуте тројице дрветом тукао Мишића и ко му је нанео смртоносне повреде. Иначе, чланови толико помињане групе из Беле Паланке су блиском сродству и практично су из исте породице. Полицији и тужилаштвима у пиротском крају је добро позната. Против свих су у току други процеси који се односе на кривична дела из имовинске области, крађе, тешке крађе и насиље, а поједини су и робијали.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)