УБО ГОСТА РЕСТОРАНА НОЖЕМ У ЛЕЂА: Полиција потврдила писање Новости - Ухапшен мушкарац због покушаја убиства у Крушевцу

С. БAБОВИЋ

17. 05. 2021. у 10:45

С.С. (27) из околине Крушевца ухапшен је због постојања основа сумње да је извршио кривично дело убиство у покушају, док су због сумње за кривично дело насилничко понашање, ухапшени Н. Ш. (38), Н. Ш. (34) и И. С. (30) из Крушевца, саопштила је полиција у Крушевцу и потврдила јучерашње писање “Новости” о тешком повређивању Д.М.(34) у угоститељском објекту на периферији града, у суботу нешто пре 23 сата.

УБО ГОСТА РЕСТОРАНА НОЖЕМ У ЛЕЂА: Полиција потврдила писање Новости - Ухапшен мушкарац због покушаја убиства у Крушевцу

Фото: Р. Шегрт

-С. С. се сумњичи да је у ноћи између 15. и 16. маја, нешто пре поноћи, у једном ресторану у Крушевцу ножем у леђа убо тридесетчетворогодишњег госта у локалу - наводе у полицији.

Како су “Новости” јуче већ објавиле, а данас потврдила крушевачка полиција,повређени мушкарац је, са тешким телесним повредама опасним по живот, збринут у крушевачкој болници, а потом превезен у Клинички центар Ниш. Реч је, према сазнањима “Новости”, о Д.М. (37) из Крушевца, који је био међу гостима славља.

-Н. Ш и Н. Ш. су, како се сумња, претходно напали власника ресторана, задали му више удараца, а потом се потукли са његовим синовима И. С. и С. С. Полиција је све осумњичене убрзо идентификовала и пронашла-речено је у полицији.

Свој четворици је одређено задржавање до 48 сати и они ће, уз кривичне пријаве, бити приведени надлежним тужилаштвима.

Према сазнањима “Новости”, до туче више лица дошло је након проглашења “фајронта” у локалу где је организовано славље, што је незадовољној групи гостију био мотив да реагује.

-Власник Д.С. је хтео да прогласи фајронт, јер је радном времену дошао крај, па су гости Н.Ш.и Н.Ш, како је предочено полицији реаговали, а онда су се у све укључили и синови власника угоситељског објекта и други гости - наводи незванично извор из тужилачке истраге.


Када је полиција по пријави дошла у локал, ту нису били сви учесници инцидента, који су касније идентификовани на основу сазнања са лица места.

Очекује се да више детаља буде познато након завршене истраге која је у току. За сада се ради на реконструкцији догађаја, како би се између осталог увидело ко је изазвао цео сукоб и какву су тачну улогу имали сви актери догађаја.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)