СЛОБОДАН ИЗБОДЕН ЗБОГ БАНДЕРЕ: После жучне расправе, старац извадио нож из аутомобила и усмртио жртву са два ударца у стомак

В.Митрић

10. 05. 2021. у 11:11

У СУВОМ СЕЛУ, код Владимираца, синоћ око 20,30 часова, мештанин Слободан Новаковић (56) добио је два убода ножем у стомак.

СЛОБОДАН ИЗБОДЕН ЗБОГ БАНДЕРЕ: После жучне расправе, старац извадио нож из аутомобила и усмртио жртву са два ударца у стомак

Фото: Д. Н.

Убрзо је превачен у Општу болницу у Шапцу, где је,од последица повреде, издахнуо,потврдио нам је Зоран Обрадовић, виши јавни тужилац Вишег јавног тужилаштва у Шапцу.

За атак на Новаковића,који је,врло брзо се испоставило,био смртоносан, осумњичен је К.З.(77) из тог села,које је крај пута Дебрц -Уб.

Осимњичени је брзо ухапшен,одређено му је полицијско задржавање до 48 часова.

Следи му привођење код тужиоца и саслушање, после чега ће тужилац да одлучи да ли ће, за њега,од Вишег суда у Шапцу да затражи одеђивање притвора.Несумњиво је да истрага већ сада има ваљане доказе за распетљавање овог крвавог пира.

Мотив убиства и други детаљи су теме којима ће се бавити истрага.У селу,како смо обавештени,људи су затечени, изненађени и тужни због трагедије. Мало ко се усуђује да говори о узроку трагедије.

- Имали смо састанак код Месне заједнице, где је била жучна раправа инфраструктури у селу, где ће шта да се ради, како да се ради, куда да иду одређени водови - прича нам очевидац из Сувог Села, молећи да буде анонинам.

У једном тренутку повела се прича куда неки од водова треба да иду. Сада већ покојник и осумњичени за његову смрт почели су да се жучно раправљају,колико сам схватио о томе кроз чије имање треба да „прођу“ водови и стубови.

Пале су и тешке речи. Ситуација је била прилично конфузна,јер су и други, на своје теме, бучно говорили.

После расправе и наговештаја туче, осумњичени је,како сазнајемо, отишао до аутомобила, паркираног у близини, узео нож, муњевито пришао жртви и задао му два ударца у стомак. Сви су били затечени.

- Новаковић је пао као покошен, одмах смо реаговали, ставили га у кола и одвезли у Шабац, у болницу, али помоћи није било - каже наш саговорник.

У саопштењу које је издала Полицијска управа у Шапцу наводи се да је Новаковић убодем кухињским ножем.

Из полиције наводе и да је до немилог догађаја дошло, после вербалне свађе. Очигледно осумњичени је дочепао оно што му је било најближе и мучки задао ударце комшији.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)