БРАНЕ СЕ СА СЛОБОДЕ: Тројици полицајаца из Србобрана, осумњиченим за злоупотребу службеног положаја, укинут притвор

Љ.П.

07. 05. 2021. у 15:38

ТРОЈИЦИ полицајаца из Србобрана Д.Ј. (37), М.Г. (31) и С.М. (47) осумњиченимa за злоупотребу службеног положаја, данас је укинут притвор и они ће се у даљем поступку бранити са слободе, сазнајемо незванично.

БРАНЕ СЕ СА СЛОБОДЕ: Тројици полицајаца из Србобрана, осумњиченим за злоупотребу службеног положаја, укинут притвор

Фото: В. Митрић

Према речима адвоката Радомира Мунижабе, браниоца једног од осумњичених, ова мера која им је изречена пре две недеље, укинута јер је саслушан сведок, тако да је тиме престао разлог због којих им је притвор био одређен.


Према саопштењу МУП, Д.Ј. се сумњичи да у марту ове године, није поступао по депеши и потрагама које су биле расписане за једном особом, већ се са њом виђао и на тај начин јој омогућио избегавање одговорности.

Такође, како се даље наводи у саопштењу, овај полицијски службеник је осумњичен да је у новембру прошле године, на путу Србобран – Фекетић, зауставио камион који се кретао правцем где постоји привремено ограничење за ту врсту возила. Он је, како се сумња, од возача камиона захтевао и примио новац чиме је возачу омогућио избегавање прекршајне одговорности.

М.Г. и С.М. се терете да су, у намери да прибаве противправну имовинску корист, од децембра 2020. до фебруара 2021. године, подстрекнути од стране З.С. омогућили му да оштети ЈВП „Воде Војводине“.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)