УХАПШЕН НАПАДАЧ НА НОВИНАРА МИЛИНОВИЋА: Вулин саопштио детаље акције - Трага се за другим починиоцем!

Новости онлине

16. 04. 2021. у 15:34

МИНИСТАР унутрашњих послова Александар Вулин изјавио је данас да су припадници Министарства унутрашњих послова у Новом Саду ефикасном акцијом расветлили напад на новинара Дашка Милиновића.

УХАПШЕН НАПАДАЧ НА НОВИНАРА МИЛИНОВИЋА: Вулин саопштио детаље акције - Трага се за другим починиоцем!

Фото: Printscreen

- Напад се десио у 6.45 ујутру, а већ око 13.09 ухапшен је први нападач. За другим нападачем, чији је идентитет такође познат, се интензивно трага, као и за организаторима и наручиоцима, о којима такође имамо сазнања - рекао је министар Вулин.  

Према његовим речима, припадници Полицијске управе у Новом Саду показали су ефикасност, а Министарство унутрашњих послова посвећеност безбедности сваког грађанина у нашој земљи.

- Насиље у Србији неће проћи. Свако ко се служи насиљем мора да зна да за њега постоји закон и да постоји организовани одговор државе. Новинари заслужују посебну пажњу наше земље и ми и на овај начин показујемо колико нам је важно да свако у нашој земљи буде сигуран и безбедан, а да новинари могу несметано да раде свој посао. Никакве силеџије у томе их неће спречити - поручио је министар Вулин.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)