САСЛУШАН ДЕДА МАНИЈАК ИЗ МЛАДЕНОВЦА: Старац (70) мамио девојчице да уђу код њега у аутомобил, а ево шта је рекао тужиоцу

Novosti online

09. 04. 2021. у 16:34

М. С. (70), који је ухапшен након што га је мајка девојчице (12) пријавила да је покушао да намами њену ћерку у аутомобил, негирао је кривицу пред Основним тужилаштвом у Младеновцу, али му је одређен притвор до 30 дана.

САСЛУШАН ДЕДА МАНИЈАК ИЗ МЛАДЕНОВЦА: Старац (70) мамио девојчице да уђу код њега у аутомобил, а ево шта је рекао тужиоцу

Фото:Б. Г.

Да подсетимо, мајка девојчице Т. Г. испричала је за Курир да јој је ћерка рекла да ју је у среду старији човек дозивао на улици и убеђивао да седне у његов ауто. Девојчица није хтела да му приђе, а кад јој се приближио, нудио јој је превоз и причао да су га послали по њу.

Како је био упоран, дете је фотографисало ауто и побегло у оближњи супермаркет, а М. С. је кренуо за њом и убеђивао је да се само шалио.

Брзо након пријаве је и ухапшен.

- Осумњичени је пред тужиоцем негирао два кривична дела прогањање која му се стављају на терет. Тужилаштво је након саслушања захтевало одређивање притвора, а суд је на то пристао због сумње да ће утицати на сведоке и поновити дело. Осим њега, изјаву је у својству сведока дала и мајка једне од девојчица - додао је извор из истраге.

(Курир.рс)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)