САСЛУШАНИ ОСУМЊИЧЕНИ ЗА ОРГАНИЗОВАЊЕ ПРОСТИТУЦИЈЕ: Изигравао јој момка, па је подводио?

С. Ј. М.

13. 06. 2024. у 15:22

У Вишем јавном тужилаштву у Београду саслушана су тројица мушкараца због сумње да су злоупотребом поверења врбовали 20-годишњу девојку у циљу вршења проституције и сексуалне експлоатације у периоду од фебруара до 12. јуна ове године.

САСЛУШАНИ ОСУМЊИЧЕНИ ЗА ОРГАНИЗОВАЊЕ ПРОСТИТУЦИЈЕ: Изигравао јој момка, па је подводио?

милутин секуловић

Осумњичени Саша С. (45), Љубомир Ђ. (28) и Данијел П. (24) су на саслушању негирали извршење кривичног дела, тврдећи да наводи наредбе о спровођењу истраге нису тачни.

Након саслушања тужилаштво је судији за претходни поступак Вишег суда у Београду предложило да осумњиченима одреди притвор да не би утицали на сведоке и да не би поновили кривично дело у кратком временском периоду.

Наредбом о спровођењу истраге њима се на терет ставља кривично дело трговина људима у саизвршилаштву, за које је запрећена казна затвора од 3 до 12 година.

Постоје основи сумње да су они од фебруара до јуна ове године, искористивши тешке услове у којима је живела и њено емоционално стање, врбовали 20-годишњу девојку да се бави проституцијом, како би стекли противправну имовинску корист.

Саша С. је, како се сумња, најпре ступио у емотивну везу са њом, па је искористио њено такво емоционално стање и симулацију њихове везе, да би применом силе и претње код ње стварао осећање страха и немогућности самосталног одлучивања, те је даље експлоатисао са другом двојицом осумњичених у виду проституције.

Свог зета Љубомира Ђ. је, како се сумња, Саша С. ангажовао да на интернету оглашава пружање сексуалних услуга, док је његов сестрић Данијел П. превозио оштећену и предавао је корисницима сексуалних услуга.

Новац од пружања сексуалних услуга оштећена је одмах предавала Саши С. који је део новца давао другој двојици осумњичених, а оштећеној само за егзистенцијалне потребе, често је остављајући и без новца.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ТЕМПЕРАТУРА ПАДА ЗА 15 СТЕПЕНИ?! Метеоролог Тодоровић за Новости открива какво нас време очекује следеће недеље

ТЕМПЕРАТУРА ПАДА ЗА 15 СТЕПЕНИ?! Метеоролог Тодоровић за "Новости" открива какво нас време очекује следеће недеље

СРБИЈУ је захватио топлотни талас какав се не памти, а јуче је у нашој земљи био најтоплији дан са максималним температурама од 36 до чак 42 степена.

17. 07. 2024. у 15:24

СТРАШНЕ ВЕСТИ ЗА УКРАЈИНУ ИЗ БЕРЛИНА: Немачке власти ће преполовити војну помоћ Кијеву

СТРАШНЕ ВЕСТИ ЗА УКРАЈИНУ ИЗ БЕРЛИНА: Немачке власти ће преполовити војну помоћ Кијеву

ОЧЕКУЈЕ се да ће немачке власти у среду одобрити буџет за 2025. у коме ће 4 милијарде евра бити издвојено за војну подршку Украјини, уместо 8 милијарди у 2024, преноси Ројтерс, позивајући се на нацрт документа.

17. 07. 2024. у 11:27

Коментари (0)

РУСИЈА У ЕУФОРИЈИ, АМЕРИ ОСТАЈУ БЕЗ ОЛИМПИЈСКИХ ИГАРА?! Американци увели закон да наштете Русима, а сада се им се обија о главу!