ПРЕКО ИНСТАГРАМА НУДИЛИ МАСАЖУ, ИЗА ПАРАВАНА ПРОСТИТУЦИЈА: Ухапшена двојица макроа, за двојицом браће расписана потрага

Ј.Д.Љ.

08. 02. 2024. у 20:30

Треће основно јавно тужилаштво у Београду у сарадњи са полицијским службеницима ЈРМ лишило је слободе В.С. и С.Л. за које постоји сумња да су заједно са браћом У.П. и М.П., који су неколико часова пре хапшења напустили територију Републике Србије, извршили кривично дело посредовање у вршењу проституције.

ПРЕКО ИНСТАГРАМА НУДИЛИ МАСАЖУ, ИЗА ПАРАВАНА ПРОСТИТУЦИЈА: Ухапшена двојица макроа, за двојицом браће расписана потрага

Фото: Танјуг/Милош Миливојевић

Осумњиченима се, како наводи Тужилаштво, ставља на терет да су на територији ГО Земун и ГО Савски венац наводили, подстицали и организовали предају женских лица другим исобама ради проституције.

То су радили тако што су на различитим интернет страницама објавили оглас садржине да младе и згодне девојке пружају услуге сензуалне масаже за мушкарце по цени од 3.500 динара до 10.000 динара.

На остављене контакт телефоне,  јављале су се девојке и осумњичена С.Л. и на тај начин се договарале са клијентима на коју адресу да дођу.

В.С. је направио налог на друштвеној мрежи “Instagram” који је био јаван и на којем је поставио оглас да због повећаног обима посла нуди посао масерке, наводећи да је дневна зарада 100 евра, а такође је направио и интернет сајт преко којег је нудио услуге тантричке масаже.

Цене сексуалних услуга су одредили осумњичени којима су оштећене одвајале од 50 до 70 одсто зараде, а остатак су задржавале за себе. Проценат новца који је припадао осумњиченима су остављале у кафићу у Београду на води или су по новац на адресе у Земуну долазили осумњичени и њима блиска лица.

За У.П.и М.П. расписана је потрага.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ЈЕЗИВА СУДБИНА СРБИНА КОЈИ ЈЕ ПОГИНУО У АМЕРИЦИ: Последњи Гојков лет пред полагање за лиценцу завршио се трагично

ЈЕЗИВА СУДБИНА СРБИНА КОЈИ ЈЕ ПОГИНУО У АМЕРИЦИ: Последњи Гојков лет пред полагање за лиценцу завршио се трагично

ГОЈКО Дамјанић (58), који је трагично изгубио живот у авионској несрећи у округу Палм Бич, био је омиљен међу Србима који су живели на Флориди, а ова трагедија дубоко је потресла и шокирала све наше сународнике који живе преко океана.

12. 07. 2024. у 14:32

Коментари (0)

БРУКА И СРАМОТА! Ово су хиљаде навијача на Вимблдону урадиле Новаку Ђоковићу након што их је прозвао за бахатост