"ТУКАО ЈУ ЈЕ СЕКИРОМ, ФАЛИ ЈОЈ ПОЛА КОСЕ, ОЧИ СУ ЈОЈ ЗАТВОРЕНЕ": Језива исповест мајке претучене Ане коју је дечко држао заточену у Баричу

Novosti online

07. 09. 2023. у 14:46

АНА М. (36), жена која је брутално мучена данима у кући свог партнера Немање Г. у Баричу, водила се чак месец дана као нестала. Како открива њена мајка Анђелка за медије, они су њен нестанак пријавили 24. јула јер је нико није видео данима, а месец дана касније сазнали су за језиво злостављање које је несрећна девојка трпела.

ТУКАО ЈУ ЈЕ СЕКИРОМ, ФАЛИ ЈОЈ ПОЛА КОСЕ, ОЧИ СУ ЈОЈ ЗАТВОРЕНЕ: Језива исповест мајке претучене Ане коју је дечко држао заточену у Баричу

Фото: Друштвене мреже

Према речима мајке претучене Ане, несрећна девојка се после месец дана, колико се водила као нестала, јавила у полицијској станици. Како тврди, то је био 24. август. Два дана касније, несрећна Ана прошла је кроз језиву четвородневну тортуру.

Како је у разговору за медије открила Анђелка, њена ћерка је 24. јула отишла од куће и написала јој је поруку да се виде за који дан.

Међутим, дани су пролазили а Ана се није јављала, штавише, нико није могао да ступи у контакт са њом.

Водила се као нестала месец дана

 - Пријавила сам њен нестанак полицији. Телефон јој је био искључен, узела сам листинг позива и редом сам почела да зовем људе. Добила сам једну њену другарицу која ми је открила где се моја ћерка налази. Успела сам да је добијем на телефон, дописивале смо се и требало је да оде у полицију да јави да је добро и да се обустави потрага - прича Анђелка, мајка девојке коју је Немања данима мучио.

Како она даље прича, свакодневно је контактирала са Аном како би се јавила полицији, али је она у полицијску станицу отишла тек 24. августа.

- Тамо је рекла да је добро и да нема потребе да је траже. Претпостављам да јој је он претио и након тога се десио овај ужас - прича потресена мајка.

Њена мајка је испричала узнемирујуће детаље повреда које је њена ћерка имала.

Foto: Društvene mreže

"Држао је секиру у спаваћој соби"

 - У среду (30. августа) је дошла кући. Ја не знам ни како је успела сва тако рањена. Пола косе јој фали, очи су јој затворене. Тукао ју је секиром, држао је секиру у спаваћој соби. Тукао ју је и пендреком са металном куглом. Шта је моје дете прошло, како ће она да живи након овога... - прича скрхана мајка.

Како је испричала, њена ћерка је још увек у болници, са тешким повредама.

- Све време сам имала неку ужасну интуицију. У петак је примљена у болницу, морали су да јој изваде слезину, пукла јој је бубна опна, добро да очи није изгубила какве повреде има. Одмах су је примили у шок-собу, доктор ми је рекао да је дошла касније да не зна да ли би преживела - прича мајка.

Она додаје и да је мајка насилника све време била у кући.

- Његова мајка је све време била ту! И ћутала је, па да ли је то нормално? Да неко врши насиље у мојој кући одмах би реаговала - прича шокирана мајка.

Негирао кривицу

Подсетимо, како се наводи у наредби за спровођење истраге, Немања Г. је осумњичен да је од 26. августа девојку држао заточену у стану четири дана, док жртва није успела да побегне из куће, док је насилник спавао.

Немања Г. је саслушан у тужилаштву и њему је одређен притвор. Он је приликом саслушања изнео детаљну одбрану.

 - Одлучио је да изнесе одбрану, негирао је кривично дело и рекао је како то није било баш тако како је жртва испричала. Навео је да је она тек касније отишла у болницу - наводи извор за медије.

Како се сазнаје, њему се на терет ставља кривично дело противправно лишење слободе и тешка телесна повреда опасна по живот.

Немања је раније осуђиван због кривичних дела повезаних са крађама и насиљем.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

КОМШИЈЕ У ШОКУ ПОСЛЕ УБИСТВА У МЛАДЕНОВЦУ: Душан био изванредан човек и сјајан мајстор

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Коментари (2)

А ПОСЛЕ АНТИСРПСКЕ ХИСТЕРИЈЕ: Албанци и Хрвати вређали Србе, па заиграли коло!