ЛАЖНО ИХ ПРИЈАВИО, ПА САД ОН ЧЕКА НА СУДУ: Власотинчанин на оптуженичкој клупи

И. М.

31. 03. 2023. у 16:50

ПРОТИВ Власотинчанина који је, како се сумња, лажно пријавио двојицу суграђана да су покушали да му изнуде новац Основно јавно тужилаштво у Лесковцу поднело је оптужни предлог.

ЛАЖНО ИХ ПРИЈАВИО, ПА САД ОН ЧЕКА НА СУДУ: Власотинчанин на оптуженичкој клупи

Фото: И.Митић

Тужилаштво је саопштило да је то учињено због постојања оправдане сумње да је подносилац кривичне пријаве учинио кривично дело лажно пријављивање и предложило да се огласи кривим и осуди на казну затвора у трајању од годину и по дана.

Након предузетих доказних радњи лесковачко Основно јавно тужилаштво је одбацило кривичну пријаву поднету против У.С. и М.С. због кривичног дела изнуда у покушају, јер је утврђено да осумњичени, којима је укинут притвор, према подносиоцу пријаве нису учинили кривично дело.

Полицији је пријављено да су ова двојица Власотинчанина, средином марта, позвали једног младића из тог места да изађе испред куће и уђе аутомобил који је возио С.М. док га је У.С. више пута ударио песницама захтевајући новац који му наводно дугује.

Осумњичени су потом ухапшени и, уз кривичну пријаву, приведени надлежном јавном тужиоцу, али су доказне радње показале да је ова пријава, како се оправдано сумња, била лажна.

БОНУС ВИДЕО: ТУРСКИ ДРЖАВЉАНИ ПАЛИ СА 220 КГ МАРИХУАНЕ - Акција МУП-а у Сремској Митровици

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

РУСИ УПОЗОРАВАЈУ: Запад хоће рушење Вучића!

РУСИ УПОЗОРАВАЈУ: Запад хоће рушење Вучића!

АМБАСАДОР Русије у Србији Александар Боцан-Харченко оценио је данас да је поклапање ескалације ситуације на Косову и Метохији са протестима у Београду „очигледан притисак“ на српско руководство и да је „циљ Запада промена политике Србије“.

03. 06. 2023. у 15:03

Коментари (0)

УБИЈТЕ МЕ ЉУДИ, РЕШИТЕ ТАЈ ПРОБЛЕМ Вучић опозицији: Нећете да ме уплашите лажима