ОПАСАН ОТПАД НА САЛАШУ: Код Сенте пронађено 56 хаварисаних возила

Р. Ш.

07. 11. 2022. у 20:57

ПРИПАДНИЦИ Министарства унутрашњих послова у Кикинди поднели су кривичну пријаву против мушкарца из Сенте (47), на чијем је салашу пронашла 65 хаварисаних путничких возила код којих неки делови садрже опасан отпад.

ОПАСАН ОТПАД НА САЛАШУ: Код Сенте пронађено 56 хаварисаних возила

Фото: Р. Шегрт

Полиција основано сумња да је осумњичени та возила набавио ради препродаје, иако није имао потребне дозволе за складиштење опасних материја.

- Возила, чија се вредност процењује на око 1.560.000 динара, одузета су, уз одговарајућу потврду – саопштила је ПУ Кикинда.

Овог Сенћанина полиција сада основано сумњичи да је починио кривичнa делa уношење опасних материја у Србију и недозвољено прерађивање, одлагање и складиштење опасних материја и недозвољена трговина.

БОНУС - НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИМАМ ПЕТОРО ДЕЦЕ, ОСТАЈЕМ НА СВОМ ОГЊИШТУ: Отац рањеног Бобана - Албанци су јутрос наставили са провокацијама

ИМАМ ПЕТОРО ДЕЦЕ, ОСТАЈЕМ НА СВОМ ОГЊИШТУ: Отац рањеног Бобана - Албанци су јутрос наставили са провокацијама

СИН ми је добро, ушили су му рану али је још у болници. Иако је полиција ухапсила сву тројицу нападача, двојицу малолетника су пустили а оног старијег од 46 година су задржали. Страшно је то што су мог сина, који уопште није проблематичан, напали из чистог мира док је шетао пса.

04. 02. 2023. у 11:56

ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

"ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА" Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

- ПОГЛЕДАЈТЕ са каквим болесним лажовима имамо посла, погледајте, поштовани грађани, чиме се баве и то већ 30 дана, рекао је председник Србије Александар Вучић, показујући јавности фото-монтажу фотографијe на којој се он наводно грли са Аљбином Куртијем, а коју је Срђан Миливојевић из ДС делио на друштвеним мрежама.

03. 02. 2023. у 14:22

Коментари (0)

МОРАТЕ ЗНАТИ: Шта треба да радите у случају јаког земљотреса