МОЛИЛА САМ ГА ДА МЕ НЕ ДОДИРУЈЕ: Саслушана малолетница (14) коју је наводно покушао да обљуби И. Ј. (20)

Е. Х.

30. 06. 2022. у 07:17

МАЛОЛЕТНИЦА (14) из околине Лазаревца, коју је, како се сумња, 24. јуна у селу Араповац, покушао да обљуби И. Ј. (20), саслушана је у Вишем јавном тужилаштву у Београду.

МОЛИЛА САМ ГА ДА МЕ НЕ ДОДИРУЈЕ: Саслушана малолетница (14) коју је наводно покушао да обљуби И. Ј. (20)

Илустрација Shutterstock

Она је, како незванично сазнајемо, између осталог рекла да није хтела да пристане на било какав однос са осумњиченим и да га је молила да престане да је додирује и љуби.

Према незваничним сазнањима из истраге, девојчица је са друштвом прослављала крај школске године. Тада је, наводно, попила четири чаше пива. Након тога, како се сумња, у алкохолисаном стању, ушла је у аутомобил И. Ј., са којим се одвезла на непознату локацију, где је овај, како се сумња, покушао да је обљуби.

Након тога, младић је девојчицу вратио до места одакле су пошли и одвезао се својој кући, а она је нешто касније пронађена на оближњој њиви, у полусвесном стању. Како незванично сазнајемо, девојчицу су пронашли родитељи, којима је неко из комшилука јавио да им дете лежи без свести. Она је одмах збринута и одведена код лекара, који су установили да нема тежих повреда, већ да је само уплашена.

Осумњичени се, како незванично сазнајемо, у полицији и Тужилаштву, бранио да је девојчица добровољно пошла с њим, што је наводно, и она сама потврдила. Признао је да су сели на задње седиште, и "само" се љубили и мазили. Наводно, хтео је да има и однос са њом. Ипак, како тврди, на крају је одустао и од те намере, као и од тога да било шта има са том девојчицом.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

МИСЛЕ ДА ЈЕ ТО ЗГОДНО МЕСТО ЗА СКРИВАЊЕ Цариници запленили 60.000 долара - често проналазе новац баш ту