ПЛАШИО СЕ ЗАТВОРЕНОГ ПРОСТОРА: Истрага о смрти Милена Луковића, радника фабрике "Вино Жупа" у Александровцу

С. Б.

18. 06. 2022. у 06:45

ОБДУКЦЈА тела настрадалог Милена Луковића (58) из Александровца, који је преминуо у бетонској цистерни фабрике "Вино Жупа" требало би да расветли околности које су довеле до његовог страдања и повређивања његовог колеге Ивана Ђокића (38), који је и даље на лечењу у Општој болници Крушевац.

ПЛАШИО СЕ ЗАТВОРЕНОГ ПРОСТОРА: Истрага о смрти Милена Луковића, радника фабрике Вино Жупа у Александровцу

Фото: С. Бабовић

- Интересантно је да је Луковић имао мању фобију од потпуно затвореног простора, што такође иде у прилог некој претпоставци да је на дну огромног суда за чување вина завршио сплетом несрећних околности - наводи извор "Новости". - След дођаја биће познатији након обдукције, будући да ће се анализирати евентуални токсични утицај, што може бити велика концентрација угљен-диоксида са дна бетонског суда, као и степен физичких повреда. Постоји претпоставка да је Луковић кренуо по кључ бетонске цистерне, који је пао на дно, па да је тако тамо завршио, а да је за њим после неког времена кренуо и Ђокић.

Фото: С. Бабовић

Са повређеним радником тужилац из Бруса, који воде истрагу, још није обавио детаљан разговор, како би се реконструисала трагедија. Беживотно тело Луковића нађено је на дну бетонског суда за складиштење вина, запремине од око 50.000 литара, а недалеко од несрећног човека, нађен је и његов повређени колега Ђокић. Кобног јутра, два радника, обављали су рутински посао, чишћење цистерне.

БОНУС ВИДЕО: БРАТ РАДНИКА НАСТРАДАЛОГ У "ЖУПИ" - У неверици смо, био је поштен и добар домаћин

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ГДЕ ЋЕШ? Катарски шеик махнуо бразилској навијачици, а реакција његове супруге је обишла свет (ВИДЕО)

ГДЕ ЋЕШ? Катарски шеик махнуо бразилској навијачици, а реакција његове супруге је обишла свет (ВИДЕО)

КАТАРСКИ шеик и његова супруга пратили су утакмицу између Бразила и Швајцарске на Светском првенству у Катару када је настао снимак о коме се прича.

30. 11. 2022. у 17:28

Коментари (1)

ЈОШ ЈЕДНО ПРИЗНАЊЕ: Меридианбет добитник престиже ЦСР награде Wаннабе магазина