ОСУМЊИЧЕН – МЛАДОЖЕЊЕНИН РОЂАК: Расветљена лажна дојава о бомби на свадби у Краљеву

Г. ЋИРОВИЋ

16. 05. 2022. у 17:23

ЧЕТРДЕСЕТДВОГОДИШЊИ С.В. из Краљева, осумњичен да је у недељу увече телефоном позвао дежурну службу Полицијске управе и пријавио да је у једном познатом краљевачком угоститељском објекту, у којем је у току било свадбено весеље, постављена бомба, заправо је младожењенин рођак.

ОСУМЊИЧЕН – МЛАДОЖЕЊЕНИН РОЂАК: Расветљена лажна дојава о бомби на свадби у Краљеву

Г.Шљивић

Он је, како незванично сазнајемо, био на весељу у ресторану, али се у једном тренутку из још непознатих разлога одвезао аутомобилом пар километара даље и потом са при-пејд броја полицији јавио да је у објекту постављена бомба. Затим се, као да се ништа не дешава, мирно вратио на свадбу.

Полиција је одмах по пријави изашлa на лице места, запослени и гости су хитно евакуисани, а након контрадиверзионог прегледа утврђено је да је дојава о постављеној бомби лажна, па је весеље у објекту несметано настављено.

Осумњичени рођак је ефикасном акцијом краљевачке полиције убрзо ухапшен под сумњом да је починио кривично дело изазивање панике и нереда. Њему је одређено задржавање до 48 сати и он ће, уз кривичну пријаву, бити приведен Основном јавном тужилаштву у Краљеву на саслушање.

А, због чега је С.В. упутио лажну дојаву о бомби за сада се само нагађа. Краљевачком чаршијом круже разне приче, од тога да је у питању породична размирица или само неслана шала, па до тога да је у све прсте умешао алкохол појачан дозом љубоморе...

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

У СМЕДЕРЕВУ УХАПШЕН СЕКСУАЛНИ НАПАСНИК: Ноћу на улици напао две шеснаестогодишњакиње