ТАКСИСТА СПРЕЧИО СИЛОВАЊЕ У ЖЕЛЕЗНИКУ: Манијак са капуљачом покушао да одвуче девојку у хаустор, ухватио је за врат!

Novosti online

26. 03. 2022. у 19:54

ЗА сада непознати мушкарац са капуљачом напао је деветнаестогодишњу девојку у раним јутарњим часовима и покушао да је увуче у мрачни хаустор у Улици Радничких акција у београдском насељу Железник.

ТАКСИСТА СПРЕЧИО СИЛОВАЊЕ У ЖЕЛЕЗНИКУ: Манијак са капуљачом покушао да одвуче девојку у хаустор, ухватио је за врат!

Фото Илустрација архива

Манијак је највероватније имао намеру да је силује, али је, на срећу, у том тренутку наишао таксиста Владимир М.

– Враћао сам се с посла око 2.15 сати, а онда сам видео како младић држи девојку за врат, мислио сам да су у вези и да имају неки неспоразум, јер сам се свачега нагледао. Помислио сам на прву: "Ајде, шта ја имам ту да се мешам?" Међутим, приметио сам да је стегао тако да се она паралисала и видим да не може да помера ни руке, ни ноге. Пролазили су поред мојих кола и ишли ка мрачном пролазу – каже таксиста.

– Почињем да кочим, окренем се и он погледа ка мени, ваљда је тада попустио стисак и девојка му се отела и почела да га удара и да зове у помоћ. Излетео сам из кола и кренуо за њим. У том моменту, она ме хвата за руку и почиње да моли да је не остављам. Дете се уплашило и није хтела да остане сама на улици. Он је тада ноншалантно отишао у пролаз, када сам ушао за њим, више се ништа није видело - рекао је Владимир.

Девојка је таксисти испричала да младић није причао српски и да јој је показао прстом да ћути, а онда ју је шчепао за врат. Он додаје, да му је преплашена девојка испричала да је манијак излетео из дечјег паркића и да је кренуо за њом.

– Испричала ми је да је чула убрзане кораке, због чега се окренула, а он ју је шчепао за врат и јако је стегао. Буквално јој је зарио нокте у месо, тако да није могла ни да вришти. Иначе, она је нападнута малтене испред куће – прича спасилац.

Таксиста је нападача описао као младића од око 25 година, са брадом и сивом дуксерицом са капуљачом.

– Девојка је рекла да јој се чини да он није причао српски. Постоји могућност да је у питању мигрант. Иза наше зграде изнајмљују кућу мигрантима. Често су ту и сви смо забринути – додаје Владимир.

Плакала у полицији

Девојку је, након што је манијак побегао, одвезао у полицију.

– Налетели смо на тројицу младића, ја сам уперио светла ка њима и питао је да ли је неко од њих, рекла је да није. Онда сам је одвезао у полицију. Тамо су јој инспекторка и две полицајке помогле да се смири, па смо дали изјаву. Полицајке су много љубазне биле и пуно су помогле да девојка дође себи. Дале су јој чоколадицу, скувале јој чај, а она је све време плакала – објашњава таксиста.

Владимир додаје да је љут, јер и сам има децу , као и да у крају има много деце и да су у близини три школе.

– Да се ово понови, опет бих исто урадио. Не бих бирао средства како да заштитим ту девојку, али и било које друго дете. Не би ме занимале последице, био бих спреман на све. Само желимо да полиција ухапси манијака – речи су храброг таксисте.

БОНУС ВИДЕО - ИКОНОПИСЦУ ПОТВРЂЕНО 30 ГОДИНА: Унука жртве и бранилац осуђеног говориле о случају

(Објектив)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

СТРАВИЧНО Питон дугачак 3 метра зграбио дечака (5), угризао га и одвукао у базен: Вребао је у жбуњу, видео сам велику црну сенку (ВИДЕО)