СУЛЕЈМАНУ ИМАМОВИЋУ ОДРЕЂЕНО ЗАДРЖАВАЊЕ: Псовао српску мајку и претио да ће срушити авион

З. У.

29. 12. 2021. у 13:25 >> 13:31

ДРЖАВЉАНИНУ Данске Сулејману Имамовићу (58), који је вређао и претио због ванредног слетања авиона на београдски аеродром Никола Тесла, одређено је задржавање до 24 сата по Закону о прекршајима.

СУЛЕЈМАНУ ИМАМОВИЋУ ОДРЕЂЕНО ЗАДРЖАВАЊЕ: Псовао српску мајку и претио да ће срушити авион

Фото Танјуг

Гранична полиција на аеродрому Никола Тесла привела је осумњиченог, обавештен је дежурни тужилац који се изјаснио да нема елемената кривичног дела и да се против особе поднесе прекршајна пријава. Имамовићу је одређено задржавање по Закону о прекршајима до 24 сата, након чега ће бити предат судији за прекршаје.

Подсетимо, авион мађарске авио-компаније који је летео на релацији Билунд—Тузла синоћ, око поноћи, ванредно је слетео на Аеродром Никола Тесла због лоших метео услова у Тузли.

На истом лету у авиону дошло је до вербалног вређања и претњи од стране држављанина Данске Сулејмана Имамовића.

- Ј...м вам господску српску мајку, ј...м Вам матер у уста српска, ј...м Вам матер балијску што ме водите у Србију, срушићу авион, убићу себе и жену - викао је Имамовић, очигледно незадовољан што су слетели у Србију.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ВУЧИЋ: Ја се не борим ни за Путина, ни за Бајдена, већ за своју земљу

ВУЧИЋ: Ја се не борим ни за Путина, ни за Бајдена, већ за своју земљу

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић истакао је данас да се он не бори ни за Владимира Путина, ни за Џозефа Бајдена, већ за грађане Србије и државу Србију, и да га не интересује шта имају да му поруче страни лидери, већ да гледа да у овим тренуцима Србија не буде на њиховом удару.

28. 09. 2022. у 13:20

Коментари (21)