ПЕНЗИОНИСАНИ ИНСПЕКТОР О УБИСТВУ ПОРОДИЦЕ ЂОКИЋ: Не знамо да ли у околини постоји можда још неки Горан Џонић

Ј. ЋОСИН

25. 10. 2021. у 14:25

ПЕНЗИОНИСАНИ полицијски инспектор Братислав Тимотијевић изјавио је за "Новости" да грађани Моравца имају право да знају како је убијена породица Ђокић.

ПЕНЗИОНИСАНИ ИНСПЕКТОР О УБИСТВУ ПОРОДИЦЕ ЂОКИЋ: Не знамо да ли у околини постоји можда још неки Горан Џонић

Фото: Ј. Ћосин/Фејсбук/илустрација

- Због свега наведеног и свега што смо до сада сазнали у истрази веома је битно да медији наставе даље ово да прате, али баратајући само егзактним чињеницама и чињеницама које ће бити релевантне да Горан Џонић буде осуђен. То је важно и из превентивних разлога. Грађани Моравца и околине морају тачно да знају шта се десило и ко је шта урадио. Не знамо да ли у околини постоји можда још неки Џонић - рекао је Тимотијевић.

Фото: Ј. Ћосин

Он каже да у његовој каријери није постојало овакво убиство у том крају. Посебно га шокирају детаљи, тј. то што се ради о сроднику и каже да је полиција имала врло тежак задатак.

- Веома је битно да је полиција решила овај случај како се то поново не би десило. Ово је био озбиљан и захтеван задатак за полицију и драго ми је да је полиција све одрадила како треба - рекао је Тимотијевић.

Он каже да је потребно да прича добије епилог, тј. да се одговори на питања да ли је убица сам све организовао или је имао помагаче или саизвршиоце.

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

БОНУС ВИДЕО: Привођење Сузане Џонић у полицијску станицу на испитивање

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)