ПОЗНАТО КОЛИКО ЈЕ НОВЦА УЗЕТО НАКОН УБИСТВА ЂОКИЋА: Осумњичени однео знатну своту, па направио кобну грешку

Novosti online

21. 10. 2021. у 22:09

Г. Џ., осумњичен за убиство породице Ђокић, који је често прао кола Горану Ђокићу, а то је искористио да пронађе штек, односно сеф у аутомобилу и знао је где стоји новац!

ПОЗНАТО КОЛИКО ЈЕ НОВЦА УЗЕТО НАКОН УБИСТВА ЂОКИЋА: Осумњичени однео знатну своту, па направио кобну грешку

Фото: Фејсбук

Осумњичени је наводно, пошто је убио и спалио породицу Ђокић, из сефа у аутомобилу узео новац. Он је око 30.000 евра закопао у дворишту свог сина.

Управо на рођену децу је наводно покушао да свали монструозни злочин. Када је полиција дошла по њега, прво је рекао да су Ђокиће највероватније убили његови синови, не знајући да је темељна полицијска истрага већ утврдила да је највероватније он починио гнусни злочин.

Осумњичени је начинио још једну грешку. Наиме, он је одмах по убиству вратио дуг од 8.000 евра, који је раније позајмио такође од рођака и то је једна од ствари која га је одала!

Иначе, наводно је монструозни злочин спремао више од 6 месеци, попут професионалца, пратио им кретања, сеф лоцирао док им је прао аутомобил, осмислио како да их отме, сурово убије, запали и закопа...

Подсетимо, ухапшени за монструозно убиство је Г. Џ., брат од тетке убијеног Горана Ђокића!

Они су били веома блиски, познавали су се целог живота. Иначе, осумњичени и породица Ђокић су живели веома близу. 

Како се сазнаје, реч је о бившем ватрогасцу у пензији. Често је прао Горанова кола, пошто он није имао поверења у раднике перионице све због сефова које је држао у аутомобоилу.

Министар Александар Вулин је данас нагласио и да је пронађена и значајна количина новца која је припадала убијеној породици, а у просторијама, односно на имању које је користио осумњичени, пронађени су још неки предмети који су, без сваке сумње, били део овог страшног и монструозног убиства.

Осумњичени је приведен и по налогу Вишег јавног тужилаштва у Нишу и одређено му је задржавање до 48 сати, због постојања основа сумње да је учествовао у извршењу кривичног дела тешко убиство.

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

 

БОНУС ВИДЕО: ЈЕЗИВО: Место где су била затрпана тела породице Ђокић

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)