ПИЈАНИ ИЗАЗВАЛИ УДЕСЕ! Београдска полиција задржала два возача са преко два промила алкохола

Novosti online

21. 10. 2021. у 12:18

ПРИПАДНИЦИ саобраћајне полиције Министарства унутрашњих послова у Београду задржали су ноћас два возача код којих је утврђен алкохол у организму и још једног због кретања брзином од 187,3 километара на сат на путу где је дозвољена брзина 80 километара на сат.

ПИЈАНИ ИЗАЗВАЛИ УДЕСЕ! Београдска полиција задржала два возача са преко два промила алкохола

Фото: П. Милошевић

Ноћас је на територији Вождовца пресретачем заустављен „пасат“ којим је брзином од 187,3 километра на сат управљала двадесетдвогодишњакиња, у делу пута где је дозвољена брзина 80. Против ње ће бити поднета прекршајна пријава.

Око 22.30 часова на раскрсници улица Јурија Гагарина и Гандијеве у Новом Београду, након саобраћајне незгоде, искључен је из саобраћаја тридесетосмогодишњи возач „шкоде“ код кога је алко-тестом утврђено 2,20 промила алкохола у организму.

Око поноћи на Чукарици, на раскрсници улица Ендија Ворхола и Милорада Јовановића, дошло је до саобраћајне незгоде у којој је учествовао тридесетседмогодишњи возач „голфа“. Код њега је утврђено 2,23 промила алкохола у организму.

Возачи који су возили под дејством алкохола су задржани у полицијским станицама, након чега ће бити спроведени код судије за прекршаје.

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

БОНУС ВИДЕО - КОЛАПС НА ВРАЧАРУ: Аутобус 26 направио застој

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)