НОВИ ДЕТАЉИ ИЗ ИСТРАГЕ УБИСТВА ЂОКИЋА: Да ли је кључни доказ украден са новцем?

Ј. Ћосин

18. 10. 2021. у 21:39

ИСТРАЖИТЕЉИ из Ниша, Алексинца и Београда даноноћно раде на проналажењу убице трочлане породице Ђокић.

НОВИ ДЕТАЉИ ИЗ ИСТРАГЕ УБИСТВА ЂОКИЋА: Да ли је кључни доказ украден са новцем?

Фото: Фејсбук

Због интереса истраге данима нема никаквих детаља везаних за овај случај, али како су нам испричали мештани села Моравац, у чијем атару су пронађена беживотна тела супружника Горана, Гордане и њихове ћерке Лидије Ђокић, полицајци ништа не препуштају случају. 

Свима су у селу узети бројеви телефона, легитимисана је готово свака породица, а трага се и за црвеним возилом које је највероватније коришћено у ноћи убиства. Иако се у медијима спекулисало да је наводно пронађена свеска и списак са више од 15 Ђокићевих дужника, који су наводно дуговали чак 300.000 евра, ову информацију за наш лист нису могли да потврде извори који су упознати са истрагом. 

- Напротив, свеска, ако је и постојала, нестала је заједно са новцем. Горан је добар део послао обављао из свог аутомобила у којем је чувао и велику суму новца, па се претпоставља да је ту чувао и поверљиве спискове  потенцијалних дужника, али они до сада нису нађени – каже наш извор.

Подсетимо, инспектори су у оквиру истраге убиства трочлане породице Ђокић из Алексинца саслушали више од 100 људи из тог места и околних села, Моравца и Тешице, где је почињен злочин.

Сви који су одведени на полиграф су прошли, а једини траг односно чаура која је нађена поред тела, засад не може помоћи у потрази за убицама.

Троструко убиство се догодило у ноћи између 26. и 27. септембра. Ђокићи су отети убрзо након што су својим "фолксваген пасатом" кренули од куће Горанове мајке у Моравцу, а њихова изрешетана и спаљена тела пронађена су шест дана касније, 2. октобра, у атару села Моравац. Истог дана у Тешици је нађен и Горанов спаљени "пасат".

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

БОНУС ВИДЕО: Sahrana porodice Đokić

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)