ДОДИРИВАО ДЕВОЈЧИЦЕ НА ДЕЧИЈЕМ ИГРАЛИШТУ? Камере снимиле стравичну сцену у Нишу, ухапшен осумњичени за полно узнемиравање

Ј.Ћ.

22. 09. 2021. у 16:53

ПОРТПАРОЛО Основног јавног тужилаштва у Нишу Иван Марковић потврдио је да је С.Н. одређено задржавање до 48 сати, након чега ће бити приведен на саслушање тужиоцу.

ДОДИРИВАО ДЕВОЈЧИЦЕ НА ДЕЧИЈЕМ ИГРАЛИШТУ? Камере снимиле стравичну сцену у Нишу, ухапшен осумњичени за полно узнемиравање

Фото: Ј.Ћ.

- Осумњичени се терети за два кривична дела недозвољених полних радњи из члана 182. став 2 у вези члана 180. став 1 Кривичног законика учињеног на штету осмогодишње Д.Т. и В.Ј. старе седам година – рекао је Марковић.

Подсетимо, полиција је ухапсила мушкарца С. Н. (62) из Ниша због сумње да је две девојчице, старе седам и осам година, додиривао по полним органима и то на дечјем игралишту у Нишу!

Како је раније пренео Курир, осумњичени је ухапшен 18. септембра у свом стану у истој улици у којој се налази и паркић за децу.

 У тренутку сексуалног злостављања девојчица, као и у моменту хапшења, С. Н. се налазио на издржавању казне кућног затвора на који је осуђен због илегалног оружја, односно у стану је држао бомбу - казао је извор медија и додао да је осумњиченом одређено задржавање до 48 сати због кривичног дела недозвољене полне радње.

Према речима извора, случај сексуалног злостављања откривен је када су комшије на камерама за видео-надзор виделе старијег мушкарца како пипка девојчице по телу и тера их да и оне њега додирују по полном органу, и то док су се деца играла на справама у парку.

- Игралиште је окружено зградама и пуно је деце, која се ту свакодневно играју. С. Н, који има наногицу и живи у близини, шетао је пса по парку, вероватно за време редовних шетњи. Нажалост, редовне шетње користио је и да спопада децу, ужас - каже извор.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)