ОВО ЈЕ ФАХРУДИН (30) КОЈИ ЈЕ ДРЖАО ТАОЦЕ У СРПСКОМ АУТОБУСУ У НЕМАЧКОЈ: Претио да има пиштољ и да ће побити путнике и возаче

Новости онлајн

22. 09. 2021. у 11:58

ДРЖАВЉАНИН Србије Фахрудин Кахровић (30), који је ухапшен касно синоћ у Немачкој због сумње да је држао таоце у аутобусу "Ласте", саслушан је током ноћи, а током дана ће бити изведен пред судију.

ОВО ЈЕ ФАХРУДИН (30) КОЈИ ЈЕ ДРЖАО ТАОЦЕ У СРПСКОМ АУТОБУСУ У НЕМАЧКОЈ: Претио да има пиштољ и да ће побити путнике и возаче

Фото: Фејсбук

Фахрудин Кахровић је ухапшен, подсетимо, након четворочасовне блокаде ауто-пута између Хилполтштајна и Грединга, јер је према непотврђеним информацијама узео тројицу возача као таоце.

Претходно је у аутобусу који је путовао ка Србији дошло до туче, у којој су лакше повређени мушкарац и жена. Медији наводе да је због сукоба аутобус стао у зауставној траци ауто-пута, након чега је стигла дојава да је у возилу наоружани мушкарац.

- Мушкарац у аутобусу је тврдио да има пиштољ и да ће све да побије. Дошло је до физичког обрачуна неколико путника и двоје је лакше повређено - саопштили су касно синоћ из полиције.

Фахрудин К. ће према најновијим информацијама бити оптужен за покушај убиства.

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)