СРБИН УХАПШЕН У СОЛУНУ: Спроведена акција грчке и српске полиције - налазио се на међународној потерници због трговине наркотицима.

Танјуг

09. 09. 2021. у 08:40

У СОЛУНУ је ухапшен држављанин Србије стар 39 година, који се налазио на међународној потерници због трговине наркотицима.

СРБИН УХАПШЕН У СОЛУНУ: Спроведена акција грчке и српске полиције - налазио се на међународној потерници због трговине наркотицима.

Фото: АП

Он је ухапшен у заједничкој акцији грчке и српске полиције, а како преносе грчки медији, у тренутку хапшења са њим је била његова девојка, такође српска држављанка стара 29 година, са којом је живео у Солуну, преноси Нешнал Хералд.

Како се наводи, мушкарац је у потерници описан као опасан и да је у Србији тражен због убиства и покушаја убиства, а Интерпол је расписао црвену потерницу за њим јер је тражен и због служења затворске казне због трговине наркотицима.

Према наводима грчке полиције, 39-годишњак је успео да прибави два грчка пореска регистрацијска броја и отвори рачуне у грчким банкама користећи лажне личне карте.

Живео је у изнајмљеном стану, имао грчки број телефона и возио је аутомобил грчких регистарских таблица.

И његова партнерка, која је такође приведена, код себе је имала лажна документа.

БОНУС ВИДЕО:

Малолетници преко друштвених мрежа тражили да се слика: Наставак акције Армагедон и нова хапшења

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)