"НОВОСТИ" САЗНАЈУ: Гага Антонијевић два и по сата сведочио о нападу Бјелогрлића током Филмских сусрета у Нишу

Ј. Ћ.

06. 09. 2021. у 17:12

РЕЖИСЕР Предраг Гага Антонијевић (62), кога је 23. августа у нишком хотелу "Амбасадор" око 4 часа после поноћи напао глумац Драган Бјелогрлић (57), дао је данас исказ у Основном јавном тужилаштву у Нишу о овом инциденту.

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Гага Антонијевић два и по сата сведочио о нападу Бјелогрлића током Филмских сусрета у Нишу

Фото: В. Данилов

Очекује се да у наредном период буду саслушана још пет сведока, који су били очевици догађаја, сазнају “Новости”.

Антонијевић је у понедаљак око поднева у пратњи адвоката дошао у нишко тужилаштво где је скоро два и по сата давао исказ о оконостима које су претходиле пре и после напада Бјелогрлића на њега. Мало пре 15 сати Антонијевић је изашао зграде Суда у Нишу, али није желео да говори о детаљима које је изнео заменику Основног Јавног Тужилаштва у Нишу, нити да одговара на питања новинара.

Његов адвокат, кратко је новинарима одговорио да је Антонијевић “говорио само истину, само истину".

Из Основног Јавног Тужилаштва у Нишу потврдили су за “Новости” да је Антонијевић детаљно испитан и додали да се испитују све околности које би могле да расветле овај догађај који је свакако обележио нишке Филмске сусрете у августу.

Подсећања ради, након напада на Антонијевића Бјелогрлићу је било одређено задржавање до 48 часова због сумње да је починио насилничко понашање, а сутрадан је из КП завода у Нишу где је преноћио, приведен на саслушање у Основно јавно тужилаштво у Нишу.

Након саслушања на којем је, како је саопштено, признао да је насрнуо на режисера и изразио кајање због тога, ОЈТ је укинуло меру задржавања и Бјелогрлић је пуштен да се брани са слободе, уз напомену да се преткривични поступак против њега наставља.

BONUS VIDEO:

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

СРАМНО: Украден новац за лечење болесне девојчице у Бачкој Паланци