ДАО ИСКАЗ У ПОЛИЦИЈИ: Огласио се Чеда Јовановић, ево шта се догодило на Новом Бегораду

Танјуг

24. 07. 2021. у 00:53

ЛИДЕР ЛДП Чедомир Јовановић рекао је вечерас Тањугу да је дао исказ у полицији у којем је демантовао да је у петак током свађе око паркинг места претукао В.С. додајући да инсистира да се изврши увид у систем видео надзора и да се о свемо обавести надлежно тужилаштво.

ДАО ИСКАЗ У ПОЛИЦИЈИ: Огласио се Чеда Јовановић, ево шта се догодило на Новом Бегораду

Д. Балшић

Јовановић је описао догађај испред гараже зграде у којој станују и он и В.С, наводећи да је стајао у колима испред гараже и да никоме није блокирао пут. В.С. се потом, како је навео Јовановић, у свом возилу појавио иза његовог аутомобила и свирао му без разлога, након чега му је у више наврата опсовао мајку. Јовановић додаје да је потом изашао из аутомобила и затражио од В.С. да га остави на миру, али да је он наставио да га псује и да је почео да претура по својој торбици симулирајући да ће да из ње извади неко оружје.

Лидер ЛДП додаје да је тада одгурнуо В.С. у пределу рамена и да се овај затетурао уназад, након чега је отишао.

- Да је први пут, рекао бих да таблоиди то раде због тиража и медијског рејтинга, али по ко зна који пут ти медији, по правилу, лажу о мени зато што ми преко њих злочиначко удрузење одговара на моју политику и оно што радим. Данас су ми вратили за одлазак у Сребреницу, на исти начин као што су ми убице прошли пут дошле пред стан певајући песму о Легији - каже Јовановић.

Он наводи да се те "убице навијачи" разликују од Беливука по томе што су друго крило истог клана и по томе што су и даље на слободи.

- Разумем полицију, која мора и треба да ради свој посао, с тим што мислим да посао није завршен давањем моје изјаве и констатацијом тужиоца да не постоји никакво кривично и прекршајно дело, јер ниједан закон нисам прекршио - истиче Јовановић.

Како наводи лидер ЛДП, биће боље да полиција провери извор и путеве вести у којој је речено да је претукао невиног човека.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)