ДАО ИСКАЗ У ПОЛИЦИЈИ: Огласио се Чеда Јовановић, ево шта се догодило на Новом Бегораду

Танјуг

24. 07. 2021. у 00:53

ЛИДЕР ЛДП Чедомир Јовановић рекао је вечерас Тањугу да је дао исказ у полицији у којем је демантовао да је у петак током свађе око паркинг места претукао В.С. додајући да инсистира да се изврши увид у систем видео надзора и да се о свемо обавести надлежно тужилаштво.

ДАО ИСКАЗ У ПОЛИЦИЈИ: Огласио се Чеда Јовановић, ево шта се догодило на Новом Бегораду

Д. Балшић

Јовановић је описао догађај испред гараже зграде у којој станују и он и В.С, наводећи да је стајао у колима испред гараже и да никоме није блокирао пут. В.С. се потом, како је навео Јовановић, у свом возилу појавио иза његовог аутомобила и свирао му без разлога, након чега му је у више наврата опсовао мајку. Јовановић додаје да је потом изашао из аутомобила и затражио од В.С. да га остави на миру, али да је он наставио да га псује и да је почео да претура по својој торбици симулирајући да ће да из ње извади неко оружје.

Лидер ЛДП додаје да је тада одгурнуо В.С. у пределу рамена и да се овај затетурао уназад, након чега је отишао.

- Да је први пут, рекао бих да таблоиди то раде због тиража и медијског рејтинга, али по ко зна који пут ти медији, по правилу, лажу о мени зато што ми преко њих злочиначко удрузење одговара на моју политику и оно што радим. Данас су ми вратили за одлазак у Сребреницу, на исти начин као што су ми убице прошли пут дошле пред стан певајући песму о Легији - каже Јовановић.

Он наводи да се те "убице навијачи" разликују од Беливука по томе што су друго крило истог клана и по томе што су и даље на слободи.

- Разумем полицију, која мора и треба да ради свој посао, с тим што мислим да посао није завршен давањем моје изјаве и констатацијом тужиоца да не постоји никакво кривично и прекршајно дело, јер ниједан закон нисам прекршио - истиче Јовановић.

Како наводи лидер ЛДП, биће боље да полиција провери извор и путеве вести у којој је речено да је претукао невиног човека.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ЦЕО ГОВОР ПРЕДСЕДНИКА ВУЧИЋА: Дајте да покушамо да сачувамо мир - не дајући ни срце, ни душу, ни кичму наше земље и нашег народа

ЦЕО ГОВОР ПРЕДСЕДНИКА ВУЧИЋА: Дајте да покушамо да сачувамо мир - не дајући ни срце, ни душу, ни кичму наше земље и нашег народа

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић обратио се данас народу окупљеном на Тргу Светог Ђорђа у Сомбору, на централној државној манифестацији поводом обележавања Дана сећања на страдале у НАТО агресији 1999. године. Његов говор преносимо у целости.

24. 03. 2023. у 20:48

ШОЈГУ: Муниција с уранијумом нарушиће здравље украјинских војника, као на КиМ 1999. године

ШОЈГУ: Муниција с уранијумом нарушиће здравље украјинских војника, као на КиМ 1999. године

РУСКИ министар одбране Сергеј Шојгу упозорио је данас да ће муниција са осиромашеним уранијумом, коју Велика Британија планира да пошаље Украјини, озбиљно негативно утицати на здравље украјинских војника који је буду користили, као што је то био случај са војницима НАТО-а на Косову и Метохији 1999. године.

22. 03. 2023. у 09:08

ХРВАТ СЕ ПОЛИО БЕНЗИНОМ И ЗАПАЛИО ЗБОГ ДРЉАЧЕ: Целог живота се борим против Срба, а он пева у мом селу! Бора није могао да разуме мржњу

ХРВАТ СЕ ПОЛИО БЕНЗИНОМ И ЗАПАЛИО ЗБОГ ДРЉАЧЕ: "Целог живота се борим против Срба, а он пева у мом селу!" Бора није могао да разуме мржњу

ХРВАТ Стојан Целишчак (1970), учесник рата у којем се распала бивша Југославија, полио се бензином, а потом запалио у знак протеста јер је познати српски певач Бора Дрљача, имао концерт у његовом родном месту Лепавина, надомак Костајнице.

25. 03. 2023. у 14:45

Коментари (3)

АМЕРИКАНЦИ ПРАВЕ ЈЕДАН БЛОК УНУТАР ЕВРОПЕ: Председник открива шта ће се у наредном периоду дешавати на политичкој сцени