ОВО СЕ НЕ ВИДИ НА ШОКАНТНОМ СНИМКУ СА АДЕ: Након што је насилник ударио девојку, уследио обрачун двојице мушкараца (ВИДЕО)

Novosti online

25. 06. 2021. у 11:37

ДЕВОЈКА која се нашла на Ади Циганлији у тренутку жестоког насиља, када је један мушкарац ногом у главу удара жену, о чему постоји и снимак, испричала је да је она буквално покренула присутне да јој помогну и заштите злостављану жену.

ОВО СЕ НЕ ВИДИ НА ШОКАНТНОМ СНИМКУ СА АДЕ: Након што је  насилник ударио девојку, уследио обрачун двојице мушкараца (ВИДЕО)

Фото: Принтскрин/Иснтаграм/дневнадозабеограда

Видео о овом шокантном насиљу усред дана на Ади Циганлији, јуче је освануо на друштвеним мрежема. Како се види, високи мушкарац кренуо је да напада жену узвикујући: "Шта ме правиш будалом!"

Она је видно узнемирена почела да бежи, говорећи му да се склони и да је остави на миру, слутећи шта би могао да уради.

На крају, док је бежала, саплела се и пала на земљу. Када је кренула да устаје, он ју је дочекао и задао јој јак ударац у главу због којег се сручила.

Тек је тада једна жена у позадини повикала: "Ало, бре, шта бијеш жену, шта радиш то!".

Насиљу је, како каже претходила свађа, коју је она почела да снима, а затим је уследио ударац.

- Устала сам и кренула да га зауставим, јер нико није реаговао. Рекла сам другарици: Полази са мном!", и наглас почела да прозивам: "Ало, бре, мушкарчне, где сте? Је л реално да гледате, а ја да спасавам жену" - прича девојка која је ово снимала цео инцидент.

То су чула два крупна младића, која су истрчала из воде.

- Добро га средили и ишутирали. Онда је и та жена кренула да га шутира, после чега смо њу склонили. Остала је са мушкарцем да седи на плажи, тај што је као покушао да их одвоји, а нападач је нестао. Њих троје су и били заједно на почетку - рекла је девојка за Телеграф.рс.

Претучена жена се, према њеним речима, није жалила на повреде.

- Али, рекла је да ће да га тужи. Спасиоца и полиције нигде није било - каже она.

Јутрос се у вези са овим случајем огласило и Министарство унутрашњих послова.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)